4 trucuri pentru o viata plina de sex

Este demonstrat faptul ca o viata sexuala activa si satisfacatoare reprezinta secretul unei relatii perfecte. Din acest motiv, va sugerez cateva trucuri pentru o viata plina de sex.

Romantismul si intensitatea vietii sexuale trebuie intretinute pentru a nu se instala monotonia. De aceeaa, orice cuplu trebuie sa acorde atentia cuvenita. Iata unele dintre cele mai bune trucuri pentru o viata plina de sex.

CITESTE SI: 7 pozitii sexuale pentru iarna aceasta

1. Faceti din dormitor un culcus de nebunii

Intotdeauna trebuie sa stiti cum sa creati o atmosfera intima si relaxanta in dormitor pentru a avea o viata plina de sex. O muzica de calitate, romantica si niste lumanari parfumate vor da rezultatele dorite. Cu toate ca se spune ca barbaţii prefera sa faca sex doar cu lumina aprinsa pentru a admira fiecare particica din corpul partenerei, asta nu inseamna ca el nu va aprecia o seara in care il aştepţi in lenjerie intima, in lumina senzuala a catorva lumanari.

2. Masajul erotic

Merita sa va bucurati de un masaj erotic de fiecare data inaintea unei partide de sex. Atingerile senzuale din timpul masajului au un efect afrodiziac foarte puternic, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Si, nu in ultimul rand, masajul erotic inseamna relaxare, intimitate, senzualitate si este considerat un excelent preludiu. Pe de alta parte este perfect pentru o viata plina de sex.

3. Spuneti-va si puneti in practica fanteziile sexuale

De fiecare data imi place sa spun ca viata sexuala are un rol foarte important si, din acest motiv, trebuie mereu sa veniti cu ceva nou, ca sa nu se instaleze rutina. Indrazniti sa vorbiti si puneti in practica tot felul de fantezii sexuale, mai ales ca acest lucru va poate ajuta destul de mult in dormitor. Pe langa faptul ca va veţi bucura amandoi de partide de amor satisfacatoare, veţi avea parte şi de multe experienţe noi care va vor face viata plina de sex.

CITESTE SI: Top 5 cele mai intalnite fantezii sexuale ale barbatilor. La numarul 4 viseaza toti

4. Nu va refuzati nici o partida de sex

Cele mai multe persoane nu realizeaza faptul ca sexul poate crea dependenta. Daca incepeti sa intretineti relatii sexuale cu regularitate, chiar si atunci cand nu aveti starea necesara, libidoul va fi mult mai mare. Odata ce ati inceput sa faceti acest lucru, nu o sa mai vreti sa va opriti, iar viata voastra va fi cu siguranta plina de sex.

 Sursa:click