4 trucuri sexuale care ii innebunesc pe barbati

Un cuplu de indragostiti nu poate trai fara o viata sexuala normala, insa de multe ori exista mici blocaje in perechi. Femeile considera ca barbatii sunt extrem de imprevizibili si de multe ori asteapta ca ei sa faca primul pas cand vine vorba de amor, iar barbatii le considera dificile pe femei si se intimideaza foarte usor.

Pentru o viata sexuala care sa ii multumeasca pe ambii parteneri se recomanda anumite trucuri prin care orice femeie poate sa-l dea gata pe iubitul ei.

CITESTE SI: 3 metode pentru a dezvolta energia sexuala

IMBRACA-TE PENTRU IUBITUL TAU
Stim ca barbatilor le place sa le dezbrace pe femei din privire, insa pentru a-i ademeni si a-i face sa te doreasca nu ezita sa recurgi la o tinuta cat mai sexy dar cat mai misterioasa in acelasi timp. Nu lasa totul la vedere, pune-i iubitului tau mintea la contributie!

DEZBRACA-TE IN FATA LUI CA O ARTISTA
Barbatii se plang adesea ca nu suporta femeile care ii tin pe jar, dar acesta este doar un moft. In realitate, abia asteapta sa fie ”chinuiti” de iubitele lor, deoarece intemsitatea dorintei creste mai mult daca le dai putin cate putin si nu totul dintr-o data. Nu e nevoie sa faci striptease in fata iubitului tau ci pur si simplu sa incerci un joc intre lascivitate si eleganta pentru a-l innebuni si a-l face sa te doreasca.

ATINGE-L IN ZONELE SENSIBILE
Unora dintre barbati le plac foarte mult sa fie gadilati sau atinsi in zona gatului, abdomenului sau a coapselor. Un masaj pasional este cea mai buna varianta de inceput de partida de sex, masaj de care va bucurati amandoi.

CITESTE SI: Ce se intampla in corpul tau daca NU FACI SEX o perioada de timp

FII CREATIVA!
Fiecare partida de amor trebuie sa fie diferita. Rutina sexuala nu este tocmai pe placul barbatilor, acestia fiind mai degraba atrasi de tot felul de situatii noi in pat. Incearca pozitii sexuale noi cu partenerul tau sau jocuri erotice prin care sa-l surprinzi. Arata ca nu duci lipsa de imaginatie insa nu uita ca tot ceea ce ii oferi partenerului trebuie sa primesti si tu.

 Sursa:revistateo