4 ZODII care se schimba TOTAL dupa casatorie. Norocosi sunt cei care au pus mana pe a doua zodie!

Toate bune si frumoase pana treceti de momentul altarului, apoi totul se transforma. Iata 4 zodii care se schimba total dupa casatorie, cu mentiunea ca un nativ devine si mai bun de pastrat.

1. Berbec

Inainte de a spune „Da!” cu siguranta a lucrat mult pana sa te convinga sa ramai partenerul sau de viata pentru totdeauna. Cu toate acestea, dupa ce ati numarat banii de la nunta ai observat ca pasiunea de la inceput s-a cam epuizat si totul a intrat intr-o banalitate tematoare. Tot ce trebuie sa faci pentru a-i pastra curiozitatea unui Berbec este sa te lasi iarasi greu de prins, chiar daca purtati acelasi nume de familie.

CITESTE SI: Dupa ele vine FURTUNA! 3 zodii care provoaca dezastru!

2. Rac

Daca pana la casatorie totul parea minunat, acum ca ati facut acest pas lucrurile stau si mai bine, iar tu ai impresia ca traiesti intr-un vis. In caz ca esti focusat pe cariera nu ar trbui sa uiti ca Racul este familist convins. Nu te vrea in permanenta acasa, dar isi doreste sa ia cina cu tine si sa aiba pe cine tine in brate noaptea. Pana la urma tot ce-si doreste acest nativ este ca amandoi sa fiti fericiti.

3. Fecioara

Partenerul nascut in aceasta zodie este foarte greu de dus la altar si dureaza ceva timp pana sa faci asta. Odata trecuti de pragul bisericii, Fecioara va deveni tot mai critica si iti va reprosa atunci cand atmosfera devine tensionata ca tu ai vrut sa va luati . Cu toate acestea, nativul in cauza are sentimente profunde, astfel ca merita sa va asezati la masa negocierilor.

CITESTE SI: Cea mai fidela zodie feminina si cea mai loiala zodie masculina

4. Varsator

Singura varianta prin care Varsatorul a ajuns partenerul tau cu acte in regula a fost ca l-ai prins in toane bune si a acceptat. De altfel, acest nativ este ferm convins ca mariajul este o inutilitate, asa ca nu ar trebui sa te bazezi pe el atunci cand vine vorba de treburi casnice, caci el se considera a fi „doar in trecere”.

 Sursa:revistateo