4 zodii care sunt praf in pat. Te plictisesc de moarte

Visezi la partide de amor ca-n filme? Iti doresti sa dai tot ce poti in materie de sex, dar sa si primesti la fel de mult? Ei bine, atunci alege-ti cu mare atentie partenerul!

Iata care sunt zodiile care nu dau randament in dormitor:

Rac

Alaturi de o persoana nascuta in zodia Rac risti sa te plictisesti ingrozitor. Prefera sa se ascunda in spatele proverbialei sale sensibilitati si sa nu pluseze deloc la capitolul initiativa. Nu se da in vant dupa aventuri, dar nici nu face nimic pentru a condimenta viata de alcov. Daca la inceput te copleseste cu atentia lui exagerata, pe parcurs aceasta isi va pierde din farmec. Iar daca esti si un temperament vulcanic, atunci lipsa lui de actiune iti va pune capac.

CITESTE SI: Care sunt viciile tale, in functie de zodie

Fecioara

Nu e neaparat cel mai prost partener, dar nici nu exceleaza. Obisnuieste sa mentina un echilibru constant tocmai pentru ca tu sa nu indraznesti sa ai fantezii pe care el nu e dispus sa ti le satisfaca. E comod si prea putin inventiv, astfel ca nu te va surprinde niciodata cu nimic. Nu are niciodata disponibilitatea sa incerce lucruri noi, fapt care pentru cineva deschis si dispus la experiente erotice spectaculoase este, cum se spune, moartea pasiunii.

Capricorn

Sex pe repede inainte si doar pentru ca trebuie. Cam asa gandeste acest nativ, extrem de preocupat de latura profesionala a vietii sale si mai putin de cea intima. De aceea nici performantele sale sexuale nu sunt la cote inalte, intrucat vede sexul mai mult ca pe o necesitate care ii mai consuma si din timpul pe care altfel l-ar folosi, crede el, mult mai util. De aceea nu va pierde prea mult vremea cu astfel de activitati.

CITESTE SI: Cat va dura relatia voastra, in functie de zodia partenerului

Pesti

Preludiile la acest nativ sunt atat de lungi incat risti sa te plictisesti de moarte pana ajunge la destinatia finala. Te copleseste cu dragalasenii si uiti de la ce ai plecat. Mai mult, da si senzatia ca nu se pricepe, ca e stangaci, motiv pentru care lasa mult de dorit la acest capitol. Cauta o persoana dominatoare, care sa il ajute, sa il sustina, doar ca pentru cineva mai plin de viata, mai energic, atitudinea acestui nativ va deveni rapid plictisitoare, ba chiar enervanta.

Sursa:ele