4 zodii de femei care sunt ingeri pazitori. Sunt o minune pentru orice barbat!

Blande si bune, destepte si intelegatoare, gospodine si iubitoare. Vorbim despre femeile care au cu adevarat un suflet de inger si pe care ti le-ai dori oricand prin preajma. Dar cum le recunosti?

Iata care sunt zodiile care dau cele mai bune femei cu putinta:

Taur

Femeia nascuta in zodia Taur este foarte linistita si blanda. E extrem de grijulie si se poarta ca o closca atat cu partenerul de viata, cat si cu copiii si chiar cu colegii de serviciu. Sincera si loiala, nu se supara usor, ci din contra este rabdatoare si foarte placuta. Are nevoie de un barbat puternic alaturi, care sa isi asume responsabilitatea unei familii, insa fara a fi seful in casa.

CITESTE SI:Zodii care te mint frumos

Rac

Femeia Rac este cea mai buna dintre toate nativele. E tot ceea ce ti-ai putea dori vreodata de la o femeie: e o sotie iubitoare, o gospodina perfecta, o mama grijulie si o amanta perfecta. Stie cum sa imbine cu succes toate aceste calitati si pune intotdeauna familia pe primul plan. E docila, intelegatoare si vesela. Are o mare capacitate de a iubi si cauta la randul ei siguranta si fidelitate.

Pesti

Calma si linistita, nativa acestei zodii e aproape incapabila sa faca vreun rau. La fel ca si femeia, Rac este dragastoasa si sufletista, miloasa, generoasa. Vrea ca relatia cu partenerul sa fie una plina de magie si de mister si isi va trata sotul cu foarte multa dragoste si devotament. Este feminina, buna la suflet si blanda, o adevarata incantare pentru partenerul sau de viata care se va mandri cu ea la orice pas.

CITESTE SI: Zodii care pun raul inainte

Balanta

Femeia nascuta in Balanta este una dintre cele mai blande femei cu putinta. Detesta sa intre in conflicte si se poate spune despre ea nu doar ca este pasnica, ci si pacifista. E carismatica si captivanta si atrage oamenii cu naturaletea si simplitatea sa. Are nevoie de un partener care sa ii ofere sfaturi si care sa o sprijine. La randul ei, ofera tot ce poate mai bun, pentru ca este extrem de generoasa.

Sursa:ele,ro