4 zodii dispuse sa insele oricand

4 zodii dispuse sa insele oricand:

Berbec

 Acest nativ ajunge sa-si insele partenerul atunci cand vede ca pasiunea s-a epuizat si nu mai este nimic de facut pentru a reaprinde flacara din dormitor. Pentru ca energia lor este debordanta, de cele mai multe ori aceasta nu se transmite si celui de langa el, motiv pentru care nu va refuza o aventura de-o noapte, care sa-i satisfaca poftele trupesti. Incearca sa te ridici la nivelul asteptarilor acestui nativ, caci altfel va gasi pe altcineva.

CITESTE SI: Ce ii enerveaza cel mai mult pe oameni, in functie de zodie

Pesti

Partenerul din zodia Pesti este si el pe lista neagra a celor care sunt dispusi sa-si insele iubitul / iubita daca ar avea ocazia. Daca va calca stramb, acesta va pune totul pe seama destinului si prins in fata faptului implinit, acesta iti va arunca o replica de genul „ispita m-a indemnat sa fac asta”, sau si mai sec „asa a fost sa fie, ce vrei”?

Scorpion

De obicei, acesti nativi sunt foarte loiali si nu obisnuiesc sa insele. Cu toate acestea, atunci cand vad ca nu li se acorda suficienta atentie, ori nu mai au parte de actiune in dormitor, se vor reorienta. Pentru ca acest lucru sa nu se intample, au nevoie de un partener vigilent, care sa le anticipeze nevoile si sa-i faca mereu sa interactioneze.

CITESTE SI: TOP 4 ZODII CARE ITI SUNT FIDELE PANA LA MOARTE! VEZI CINE NU TE VA INSELA NICIODATA

Leu 

Acesti nativi au un comportament asemanator Berbecilor, motiv pentru care sunt dependenti de afectiunea partenerului. Ca orice Leu, vor sa fie mereu in centrul atentiei, iar daca vad ca au fost trecuti pe locul doi, vor gasi alti „slujitori”, care sa-i venereze si sa le satisfaca orice capriciu. Complimentele multe si dese, cheia marilor relatii cu un nativ din zodia Leu.

 Sursa:revistateo