44 de angajati ai OMNIASIG au fost acuzati de FALS si ABUZ in SERVICIU

Un numar de 44 de angajati OMNIASIG au fost pusi sub invinuire pentru FALS si ABUZ in SERVICIU. Printre invinuiti, directori de sucursale, dar si din structura centrala. Ei sunt ACUZATI ca ar fi FALSIFICAT peste un milion de polite. 

In cursul zilei de miercuri au avut loc nu mai putin de 49 de perchezitii in Bucuresti si in tara, iar angajatii OMNIASIG de la Targu Mures au fost chemati la audieri. 

Citeste si: PERCHEZITII la OMNIASIG, SRI implicat in ancheta. UPDATE 

“Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea de catre mai multe persoane a unor infractiuni de ABUZ in SERVICIU si FALS INTELECTUAL, pentru care a fost inceputa urmarirea penala.

Citeste si: OMNIASIG: ICCJ verifica doar situatia politelor de asigurare de locuinte, am demarat si o investigatie interna 

Pe masura derularii cercetarilor, vom informa opinia publica cu privire la actele de URMARIRE PENALA ce se efectueaza in cauza si care pot fi date publicitatii raportat la normele procesual-penale”, se arata in comunicatul remis presei de Parchetul General.

Surse judiciare sustin ca statul ar fi fost prejudiciat cu cateva milioane de lei. 

Sursa foto: realitatea.net