5 actori care au redevenit staruri pe marile ecrane. GALERIE FOTO

Orice ai putea crede, meseria de actor nu este una usoara, presiunea publicului si imprevizibilitatea succesului fiind doua probleme carora starurile de la Hollywood trebuie sa le faca fata in fiecare zi. Cateodata insa, aceste doua lucruri scapa de sub control si respectivele vedete intra intr-un con de umbra din care nu reusesc sa mai iasa. Din fericire, exista si actori talentati care au reusit sa redevina staruri pe marile ecrane.

1. Drew Barrymore

Frumoasa actrita Drew Barrymore a fost unul din copiii precoce ai Hollywood-ului, fiind cunoscuta in special pentru rolul micutei Gertie din “E.T. the Extra-Terrestrial” (1982). Totusi, dupa o batalie cu drogurile in adolescenta, Barrymore a reusit sa revina la mijlocul anilor ’90, cu roluri in filme precum “The Wedding Singer” (1998) sau “Never Been Kissed” (1999), toate succesuri in box-office la vremea respectiva.

 Citeste si: 5 ACTORI NOMINALIZATI LA OSCAR 2014 SI ROLURILE LOR DE DEBUT. VIDEO

2. Robert Downey Jr.

In prezent, Robert Downey Jr. este unul dintre cei mai bine cotati actori de la Hollywood, insa lucrurile nu au stat intotdeauna asa. El a avut probleme cu drogurile, in special la inceputul anilor 2000, atunci cand a si ajuns la inchisoare din aceasta cauza. Downey Jr. a revenit cu rolurile din seria “Sherlock Holmes” si “Iron Man”.

3.  Johnny Depp

Johnny Depp este un alt actor care a revenit in lumina reflectoarelor. De la “Ed Wood” si pana la “Chocolat”, Depp a jucat numeroase roluri foarte variate, insa adevarata intoarcere pe prima scena s-a petrecut odata cu rolul capitanului Jack Sparrow din seria “Pirates of the Caribbean”.

4. John Travolta

Travolta devenise un adevarat star la finalul anilor ’70 atunci cand au fost lansate filmele “Saturday Night Fever” (1977) si “Grease” (1978). In decada urmatoare insa, actorul a intrat intr-un con de umbra, din care a reusit sa iasa abia in 1994, cand a jucat in filmul lui Tarantino, “Pulp Fiction”.

 

5. Winona Ryder

O alta actrita promitatoare, Winona Ryder a impresionat cu talentul sau inca de la o varsta frageda. Unul din rolurile de referinta, care a propulsat-o in atentia publicului, dar si a regizorilor de la Hollywood, a fost cel din Edward Scissorhands (1990). Winona a interpretat atunci o tanara naiva, care se indragosteste de personajul principal, jucat de Johnny Deep.

La inceputul anilor 2000, actrita a trecut printr-o perioada tensionata, fiind acuzata ca a furat dintr-un magazin. Cariera ei parea ca se indreapta pe o panta descendenta, pana cand a aparut in “Black Swan” (2010), alaturi de Natalie Portman.

Sursa foto: degrassi.wikia.com, desdehollywood.com, abcnews.go.com, inflexwetrust.com, zimbio.com, cdm.me