5 DEFECTE FEMININE pe care barbatii le ADORA

Cei mai multi barbati NU CAUTA PERFECTIUNEA la o femeie, ci aceea persoana care sa ii completeze si care sa ii iubeasca. De aceea, ei trec cu vederea anumite aspecte care nu ii deranjeaza si ne referim aici la acele MICI DEFECTE FEMININE pe care barbatii le adora.

Unele femei au obiceiul de a transforma si cel mai mic defect intr-o catastrofa, insa ele nu stiu ca barbatii le iubesc chiar si cu aceste zise imperfectiuni. Iata cateva defecte feminine pe care barbatii le adora si pe care le considera simpatice.

CITESTE SI: 25 DE CALITATI PE CARE TREBUIE SA LE AIBA ORICE IUBIT. AL TAU LE ARE?

1. INCAPATANAREA

Cand un barbat iubeste cu adevarat o femeie o va accepta exact asa cum este, fara sa-si doreasca cu orice pret sa schimbe ceva la ea. Incapatanarea simpatica si copilaroasa pot fi unele dintre acele defecte feminine pe care barbatii le adora, mai ales daca ea este convinsa ca ii va reusi ceea ce si-a propus sa faca.

2. ACCENTELE DE VORBIRE

Cei mai multi barbati cred ca femeile sasaite sau raraite sunt simpatice si au o voce foarte sexy, care iti atrage atentia. Ei considera ca ele au un farmec aparte si din acest motiv, aceste mici accente de vorbire fac parte din categoria „defecte feminine pe care barbatii le adora”.

3. MICILE STANGACII

Sunt acceptate de barbati atata timp cat nu sunt repetate in mod frecvent sau intentionat. De exemplu, te impiedici de ceva si te bufneste rasul, iti prinzi parul gresit, pocesti un cuvant, pot fi considerate mici stangacii sau defecte feminine pe care barbatii le adora.

4. STRUNGAREATA

CITESTE SI: 9 DINTRE SECRETELE PLACERII MASCULINE

Cele mai multe femei cu strungareata se simt nesigure pe ele si in special atunci cand trebuie sa zambeasca. Insa, reprezentantii sexului puternic nu pun foarte mare pret pe acest aspect, ba din contra, cred ca e ceva foarte simpatic. Din acest motiv, acest spatiu putin mai mare intre dinti este considerat unul dintre acele defecte feminine pe care barbatii le adora.

5. OCHELARII DE VEDERE

Exista o categorie de femei care evita pe cat posibil sa poarte ochelari de vedere si considera ca sunt o adevarata povara. Cu toate acestea, barbatii sunt foarte atrasi de femeile care poarta ochelari si cred despre ele ca sunt persoane inteligente si increzatoare in propria persoana. Acesta poate fi unul dintre multele defecte feminine pe care barbatii le adora.

Sursa: Click

Sursa foto: Femeia