5 erori ale barbatilor in calea seductiei unei femei

Pentru barbati, femeile au reprezentat mereu un subiect interesant. De fapt, pentru barbati, diferitele tehnici de atragere a femeilor sunt cele care le atrag atentia. Unii spun ca femeile sunt atat de usor de cucerit, incat o poti face fara ca macar sa realizezi asta. Bineinteles, multe dintre metodele folosite sunt in afara controlului constient si sunt accesate numai accidental. Domnilor, iata si o veste proasta! S-a dovedit stiintific ca multe dintre strategiile pe care ei le considerau imbatabile au exact efectul contrar.

 Iata 5 tactici folosite de barbati in speranta ca reusesc sa atraga femeile dar care de fapt, in multe cazuri, le alunga. 

CITESTE SI: Cele mai periculoase 5 tipuri de femei

1. Discutiile cu ea

Se crede ca una dintre cele mai bune metode de a cuceri o femeie este printr-o conversatie inteligenta. Asa ca, dupa ce ai privit minute in sir o femeie superba intr-un club, iti iei inima in dinti si o abordezi. Numai ca dupa cateva schimburi de cuvinte observi ca ea incepe sa bata in retragere. Cumva, cu cat vorbesti mai mult cu atat femeia devine mai rigida. Cand, dupa 5 minute de conversatie ciudata ea se ridica si pleaca, tu ramai in loc si incerci sa intelegi ce s-a intamplat.

Daca ti se pare ca ai spus numai prostii in acea discutie, ei bine nu te inseli deloc. Intr-un studiu recent, cativa barbati au fost testati dupa ce au avut discutii cu femei superbe. Calificativele obtinute de ei au fost foarte slabe, cu toate ca intrebarile erau destul de simple. Si cu cat femeia era mai atractiva cu atat mai multe prostii spune barbatul care incearca sa o cucereasca. Efectul acestui comportament este dat de faptul ca sangele nu iriga intr-un mod corespunzator creierul, fluxul sangvin concentrandu-se in special in zona bazinului la barbati. Femeile, in schimb, nu se confrunta cu o astfel de problema.

 2.  Sa dansezi

Este o idee excelenta in cazul in care esti un dansator desavarsit. Insa daca tu doar te crezi Fred Astaire, iar miscarile tale pe ringul de dans aduc mai degraba cu ale unui robot sigur nu vei obtine numarul de telefon fetei pe care ai pus ochii. Cu alte cuvinte, daca esti un dansator slab mai bine evita ringul de dans. Oamenii de stiinta au descoperit ca barbatul care nu stie sa danseze trimite femeilor mesajul ca nu este un partenerul ideal.  Este un semn subsconstient care dezvaluie faptul ca nivelul sau de testosteron este mai scazut decat media si prin urmare, nici o femeie nu vrea ca acesta sa fie tatal copiilor sai.

3. S-o complimentezi pentru modul in care arata

Femeile vor ca barbatii sa fie interesati si de alte aspecte decat de un corp superb. Potrivit unui studiu realizat de curand s-a descoperit ca daca ii spui unei femei ca este frumoasa cresc sansele sa fii respins. Cuvinte precum „sexy”, „frumoasa”, „atragatoare” nu-ti aduc deloc puncte in plus. Dimpotriva! Vei obtine rezultate mult mai bune daca vorbeste despre lucrurile de care ea este interesata.

 4. Sa fii baiat bun

Este dovedit stiintific ca femeile sunt atrase de „baietii rai”. Cu cat un tip este mai „rau” cu atat mai multe partenere are. Este adevarat totusi ca tipul acesta de barbati nu vor avea relatii pe termen lung, insa vor fi mereu preferati pentru aventurile de o noapte.

CITESTE SI: Top 10 pozitii pentru cele mai tari orgasme

 5. Sa ai un prenume ciudat

Aparent, prenumele tau are o influenta dramatica atat asupra succesului tau in viata cat si cat de atractiv esti in ochii femeilor. Se pare ca unele prenume ii fac pe barbati mai atractivi decat altele. Daca ai un prenume nefericit ales de parintii tai din dorinta de a te alinta excesiv cand erai mic, nu doar ca vei rata o multime de oportunitati cand este vorba despre femei, insa vei avea si un salariu mai mic. Daca nu ai cum sa il schimbi, incearca sa depui un efort mai mare decat alti barbati pentru cresterea carismei tale personale si a sex appealului pentru a compensa prenumele cu efecte nu tocmai romantice sau excitante asupra partenerei (ex: Ionescu Superman).

 

 Sursa:sfatulparintilor