5 INTREBARI pe care trebuie sa i le pui partenerului inainte de a face SEX

Un scurt interviu inainte de sex nu strica niciodata, mai ales atunci cand vrei doar o aventura de-o noapte. Iata ce intrebari sa pui! Daca vrei o aventura sexuala, daca te incantat ideea unui one night stand, trebuie sa ai mare grija cu cine faci sex.

Pentru a te asigura de anumite lucruri, 5 intrebari se cer a fi puse indiferent de cat de bine arata partenerul, indiferent de cata chimie se creeaza intre voi.

Intrebari de pus inainte de sex:

1. FACEM SEX PROTEJAT SAU NEPROTEJAT?

Daca nu va doriti copii pentru ca abia ce v-ati cunoscut, alegeti varianta protectiei. De asemenea, avand in vedere ca este prima oara cand faceti sex, cel mai indicat este sa folositi prezervativul. In acest fel veti evita sa va pricopsiti cu cine stie ce boala sexuala.

2. CAND TI-AI FACUT ULTIMA OARA TESTUL HIV?

Multa lume nu da doi bani pe acest subiect fierbinte, insa el trebuie discutat inainte de sex. Chiar daca persoana din fata ta arata impecabil si nu pare a avea o boala cu transmitere sexuala, s-ar putea ca nici el sa nu stie ca o are. Daca iti da un raspuns care re pune ganduri si nu a fost la medic in ultimele luni pentru niste simple analize de sange, asteapta sa il cunosti mai bine.

3. AI O RELATIE?

Nu de alta, dar nu ti-ar conveni sa te trezesti cu o persoana care sa te terorizeze cu mesaje pentru ca i-ai furat sufletul pereche. De asemenea, poti sa il intrebi daca vrea o simpla aventura sexuala sau ceva mai mult in urma acesteia.

4. CUM VREI SA FACEM SEX?

S-ar putea sa para o intrebare stupida, insa conteaza foarte mult sa stii din start care sunt fanteziile unde nu va potriviti deloc. Mai bine discutati inainte ce va place in pat decat sa va treziti ca incercati toate acele fantezii care nu duc niciunde. Refuzand anumite pozitii sau jocuri sexuale, partida se poate transforma din mers intr-un esec total.

5. AI MAI AVUT AVENTURI SEXUALE?

Nu de putine ori e posibil sa dai de persoane atat de timide incat totul sa devina un fiasco. Vorbeste cu partenerul daca nu a mai facut asta pana acum si prindeti curaj sa incepeti o aventura de neuitat.

Sursa text: huff.ro