5 jocuri erotice pentru un preludiu perfect

Jocuri erotice pentru un preludiu perfect. Pregatirile pentru o partida de sex exploziva ar trebui sa inceapa cu mult inainte de actul sexual propriu-zis. Scopul jocurilor erotice este tocmai acela de a trezi simturile si de a crea tensiunea sexuala in asteptarea momentului culminant. Preludiul ar trebui sa includa astfel de stimulente sexuale, necesare mai ales in cazul femeilor, tinand cont de faptul ca ajung mai greu la orgasm.

1. Cat trebuie sa dureze preludiul?

Preludiul este esential pentru ca obtinerea satisfactiei sexuale, mai ales in ceea ce le priveste pe reprezentantele sexului feminin. Din pacate, prea putine cupluri inteleg importanta preludiului pentru viata sexuala, dupa cum afirma sexologul si urologul american Jennifer Berman pentru publicatia Mensjournal. Un studiu realizat recent a aratat ca atat femeile, cat si barbatii considera ca preludiul ar trebui sa aiba o durata de aproximativ 18 minute, insa in realitate majoritatea cuplurilor raporteaza o durata medie cuprinsa intre 5 si 8 minute.

CITESTE SI:9 lucruri pe care nu le stiai despre sex

 De asemenea, psihologii considera ca jocurile erotice pot contribui la cresterea intensitatii orgasmului, dar mai ales la mentinerea interesului sexual in cazul partenerilor care sunt impreuna de ani de zile si doresc sa evite rutina intima. Iata cinci propuneri de jocuri erotice pentru un preludiu perfect: 

2.Seductie si flirt ca la inceput 

 Incercati sa organizati o iesire in oras, de preferinta intr-un bar, si sa va comportati ca doi straini care se intalnesc pentru prima data. Flirtati si incercati sa va seduceti partenerul sau partenera, indrazniti sa faceti propuneri indecente si savurati aceasta joaca de-a soarecele si pisica. Cu siguranta, nu doar ca va veti amuza copios si va veti relaxa, dar daca reusiti sa va intrati in roluri, preludiul va fi cu adevarat incendiar. Daca exista aceasta posibilitate, incercati sa petreceti noaptea la un hotel si nu acasa. S-a demonstrat in urma unor studii ca schimbarea locului in care facem sex ajuta la revigorarea vietii sexuale.

3.Porunci sexuale

Icercati sa va jucati cu fanteziile. Imaginatia este cel mai bun joc erotic la care puteti apela. Scrieti pe bucati de hartie diverse porunci sexuale, de tipul „Lasa-te legat la ochi si incearca sa ghicesti cu ce parte a corpului iti atinge buzele“ sau „Citeste timp de 5 minute un pasaj dintr-o carte, fara sa te intrerupi si cat se poate de coerent, in timp ce iti face sex oral“ sau “Presteaza un numar de striptease pe melodia X„ etc. Puteti sa va consultati in timp ce veti scrie biletele cu porunci, iar tensiunea sexuala va incepe deja sa pluteasca in aer.

4.Poze „pacatoase“

 Incercati sa faceti un concurs cu tema cine are curajul sa faca cele mai sexy selfiuri in timp ce sunteti la serviciu. Aveti grija sa nu ajunga vreuna din imagini pe Facebook sau sa o trimiteti altcuiva decat partenerului. Insa aceasta joaca va pregati terenul pentru o noapte de neuitat.

CITESTE SI: Codul bunelor maniere…in pat

5. Legaturi periculoase

 Lasati-va legat de pat si la ochi, apoi partenerul va va testa simturile cu ajutorul unor cuburi de gheata, cu atingeri oferite cu ajutorul unor pene sau unor esarfe matasoase, cu ulei de eucalipt sau cu frisca sau miere curatate cat mai incet cu limba.

Sursa: adevarul