5 LUCRURI CARE II SPERIE PE BARBATI IN PAT

In ultimii ani au aparut tot felul de “trenduri”, chiar si in materie de sex. Cand serialele cu vampire ne-au impanzit televizoarele, a fost la moda sa musti. Cand a aparut cartea “Fifty Shades of Grey” (Cele 50 de vicii ale domnului Grey), cuplurile au inceput sa guste din BDSM. De cele mai multe ori, femeile sunt capul rautatilor, iar unele astfel de idei ii sperie pe barbati. Cum ar fi:

Epilare inghinala completa

Daca unora le place acest stil de “coafare” a zonei intime, altii sunt de-a dreptul dezgustati sa vada o femeie epilata complet acolo jos. Mai mult pentru ca aseamana regiunea inghinala a unei femei in toata firea cu cea a unei fetite care inca nu a ajuns la pubertate, iar ideea aceasta ajunge atat de departe in mintea lor incat nici nu mai pot face sex.

Ursuletii de plus
A fost odata o moda sa ai prin casa – in special in pat – animalute de plus. Primite, cumparate, mostenite, oricum, era cool sa le tii la vedere, in copilarie si adolescenta. Dar daca deja ai ajuns la maturitate si inca tii in pat animalute de plus, s-ar putea sa-ti sperii partenerul. O data pentru ca nu ii arati ca ai trecut de faza cu jucariile si a doua oara pentru ca s-ar putea duce imediat cu gandul la papusa ucigasa Chucky.

CITESTE SI: Cele mai GRAVE 10 GRESELI pe care FEMEILE le fac in PAT

Muschii
O femeie care merge la sala si se ingrijeste este dorita de barbati – ei fiind cei care se iau mai mult dupa cum arata o femeie decat dupa alte calitati. Totusi, o femeie musculoasa nu este o surpriza tocmai placuta. Pe langa faptul ca el se poate simti intimidat pentru ca “patratelele” tale sunt mai bine definite ca ale lui, nici bratele ca ale Madonnei nu sunt tocmai atragatoare si probabil se gandeste ca face sex cu un barbat, decat cu o femeie.

Femeia necunoscuta
O aventura de-o noapte inseamna sa va distrati o singura data, iar apoi sa nu va mai intalniti, sa nu mai vorbiti. Dar daca duci ideea prea departe si refuzi sa ii spui macar numele tau – chiar si unul inventat – mai degraba ar face cale intoarsa decat sa mearga acasa cu tine. Probabil mai mult de teama ca ai putea fi o maniaca sub acoperire sau pur si simplu viata ta este prea complicata si ai prea multe de ascuns. Nu toti barbatii vor reactiona la fel, insa cei mai multi se vor speria.

CITESTE SI: FERESTE-TE DE EI! TOPUL CELOR MAI PARSIVE ZODII

Tipa care musca
Poate ai noroc si dai de un barbat caruia ii place sa fie muscat, daca tu esti genul de femeie careia ii place sa muste atunci cand face sex. insa nu o duce prea departe, pentru ca lucrurile pot lua o turnura neplacuta: fie rani ce necesita o “plimbare” pana la doctor, fie exagerezi si toata placerea dispare.

Sursa www.unica.ro