5 lucruri care-l vor innebuni in pat

In relatiile de lunga durata, uneori este nevoie sa aducem in pat ceva nou, pentru a fi sigure ca sexul nu devine plictisitor. Uneori nu este nevoie de ceva dramatic; exista anumite lucruri aparent banale care-l vor face sa innebuneasca de placere!

Lasa-l sa te observe. Barbatii sunt fiinte care se excita mai ales vizual, motiv pentru care multi dintre ei vizioneaza filme porno atunci cand se masturbeaza. Stai tu deasupra si mangaie-te pe sani in timp ce te misti sau priveste-l in ochi atunci cand ii faci felatie si va fi cel mai fericit barbat din lume!

CITESTE SI:Ce nu stiai despre declansarea orgasmului la femei

Fa-i dimineata mai frumoasa. Daca te trezesti inaintea lui, ajuta-l sa se trezeasca masturbandu-l sau baga-te usor sub patura si fa-i sex oral. Exista vreun mod mai placut de a te trezi?

Schimba usor pozitia. Uneori, simpla schimbare a unghiului de penetrare poate face minuni! Imbunatateste o pozitie clasica prin ridicarea fundului sau a picioarelor.

Dirty talk. Sa vorbesti murdar in pat este un mod simplu si sexy de a condimenta relatia sexuala.

CITESTE SI:Lucruri pe care femeile TREBUIE sa le stie despre SPERMA barbatilor

Lasa-l sa ejaculeze pe tine. Pe barbati in excita la maxim acest lucru, deci permite-i sa ejaculeze pe pieptul tau atunci cand ii faci sex oral. Stai linistita, nu e atat de neplacut precum crezi, dupa ce a terminat te poti duce pur si simplu la baie sa te speli.

 Sursa:cosmopolitan