5 lucruri enervante pe care le fac toti cei care au scapat de kilogramele in plus

Oamenii care fac sport si arata bine merita tot respectul nostru. Exista insa o categorie speciala de oameni, cei care devin enervanti dupa ce au tinut o dieta si au slabit.

Iata ce fac:

1. Devin super pretentiosi

E foarte greu sa iesi cu ei la masa pentru ca brusc au foarte multe pretentii. Nimic nu le convine si niciun restaurant nu gateste sanatos in viziunea lor. Aproape ca eviti sa mai iesi cu ei la masa.

2. Iti arata poze cu ei de cand erau mai plinuti

Nici nu apuci sa deschizi bine subiectul dietei lor ca incep sa caute prin telefon poze cu ei pentru a vedea diferenta. Am inteles ideea, ai slabit, ne poti lasa in pace acum?

3. Devin obsedati de motto-uri si sfaturi

Incep sa posteze pe Facebook doar imagini cu oameni care au slabit si au cate un sfat pentru ceilalti. Sfaturile sunt bune…atunci cand le ceri nu cand ti le baga cineva pe gat cu forta.

4. Posteaza 10.000 de poze cu ei zilnic

In fiecare zi cate 20 de selfie-uri in toate oglinzile pe care le vad prin oras. Am inteles, arati bine acum, ne ajunge o poza pe luna sau poate chiar mai rar.

5. Lasa comentarii nepotrivite si nedorite

Mai nou comenteaza toate pozele cu mancare de pe internet cand ar trebui pur si simplu sa stea in banca lor. Dupa cum spuneam, sfaturile nedorite sunt enervante si plictisitoare.