5 lucruri pe care ar trebui sa le iei in considerare daca vrei sa te impaci cu ex-ul

Poate ca una dintre cele mai grele alegeri dupa o despartire este aceea de a te impaca cu fostul. Probabil ca-ti va promite ca se va schimba, ca ceea ce v-a despartit nu se va mai intampla niciodata. Ce vei face? Vei risca sa-ti franga din nou inima? Raspunsurile la aceste intrebari doar tu le stii. Daca totusi vei hotari sa va impacati, noi te sfatuim sa iei in considerare urmatoarele:

1. Motivul pentru care v-ati despartit
Oamenii se despart din diferite motive, de aceea, fiecare trebuie sa cantareasca ce e mai bine pentru el. Gandeste-te bine la motivul pentru care v-ati despartit, pentru ca este ceva ce va trebui sa uiti sau va trebui sa traiesti cu acel moment. Nimeni nu-ti poate garanta ca nu se va repeta.

CITESTE SI:De ce fug barbatii de relatiile serioase? Iata 10 motive

2. De ce vreti sa va impacati?
Chiar daca este vorba de presiunea din partea lui, poate copii care va unesc sau familia, tu esti cea care decide. Daca nu vezi un viitor fabulos alaturi de el, poate ca doar vrei sa ai o relatie din frica de a nu ramane singura si de a o lua de la capat.

3. Fiti prieteni mai intai
In acest fel vei putea vedea daca modul sau de a se comporta s-a schimbat. Daca nu este de acord sa incerce o prietenie fara a face sex, cel mai probabil isi doreste sa reia relatia, dar fara o intentie clara de a se schimba.

4. Priveste actiunile, nu asculta vorbele
Oricate promisiuni ti-ar face fostul, nu asculta nimic. Urmareste-i actiunile pentru ca acestea au un rol important in relatie si, apoi, hotaraste daca e cazul sa-i acorzi o sansa.

CITESTE SI:7 calitati pe care trebuie sa le aiba nevasta sotia perfecta

5 Ai grija sa nu fie o problema cronica
Daca dupa ce apromis ca nu se mai intampla si l-ai iertat de mai multe ori, dar lucrurile au continuat in acelasi ritm, probabil chiar nu se poate schimba.

 Sursa: csid