5 LUCRURI PE CARE BARBATII AR TREBUI SA LE INVETE DIN “50 SHADES OF GREY

Iubitul sau sotul tau este prea cuminte in pat? Uite cele 5 figuri pe care barbatii ar trebui sa le invete din 50 shades of Grey. Crezi ca faci fata unei variante romanesti de Christian Grey?

1. Preludiu

Orice barbat care se pricepe cat de cat la sex stie cat de important este preludiul pentru o femeie. Partea mentala a sexului nu se compara cu cea fizica, mai ales in cazul femeilor.
Aici nu ne referim la preludiu in sensul in care il percep majoritatea barbatilor: mangaiat sani, un sarut, poate gemete si gata.
Daca vrei ca partenerul tau sa te satisfaca intr-un mod usor pervers, trebuie sa-l faci sa inteleaga ca un preludiu poate incepe cu o privire plina de dorinta.
Poate fi urmata de gadilat usor, de ascutit fiecare simt, de joaca si de trezit energiile launtrice.
O femeie are nevoie de timp pentru a intra intr-o anumita stare de relaxare.
Daca vrei sa faci sex ca in 50 shades of Grey, trebuie sa-l convingi sa fie mai „pisicos” si sa nu se mai grabeasca.
Daca reuseste sa amane momentul atat cat sa cersesti penetrarea, inseamna ca a invatat prima lectie de la Cristian Grey.

CITESTE SI: 7 TIPURI DE STIMULARE MANUALA PE CARE BARBATII LE URASC

2. Cunostinte avansate
Nimic nu e mai sexy decat un barbat sigur pe el, care stie exact ce sa-ti faca in pat, nu-i asa?
Christian Grey stie foarte bine ce vrea o femeie, isi aloca timpul sa afle ce ii place in mod deosebit si ce nu suporta.
Iubitul tau trebuie sa invete sa incerce lucruri noi, sa te exploreze si sa fie mai atent ca niciodata la placerea ta.
Daca reuseste sa afle ce, cum si cand trebuie sa-ti faca, a mai invatat o lectie importanta din 50 shades of Grey.

3. Femeia, centrul universului
Barbatii or sa spuna ca succesul lui Christian Grey se bazeaza si pe averea lui impresionanta. Ei bine, de fapt, increderea in propriile puteri si senzatia pe care o ofera femeii, aceea ca ea este centrul universului este cea mai sexy trasatura a personajului din 50 shades of Grey.
Cu alte cuvinte, o femeie flatata si convinsa clipa de clipa ca este buricul pamantului are mai mult chef de sex si se simte mai senzuala, pentru ca stie ca e iubita si apreciata.

4. Posesiv sau puternic?
In ciuda feminismului si a emanciparii femeilor din lumea intreaga, multe inca vor sa fie conduse in pat si posedate salbatic.
Dar barbatii nu trebuie sa-si imagineze ca asta se face prin forta, deoarece exista o linie foarte fina intre posesiv si puternic.
O femeie o sa accepte sa fie posedata salbatic numai daca vede ca barbatul pur si simplu nu se poate abtine in fata ei, ca il starneste la modul animalic.
Daca te ia ca un barbat puternic si te duce pe brate in pat, fara sa te bruscheze, inseamna ca a mai invatat ceva din 50 shades of Grey.

CITESTE SI: FUNNY LA CE SE GANDESC BARBATII DIMINEATA

5. Negocierea
Anastasia si Christian Grey se cearta des pentru ca devin frustrati unul de altul, de limitele si dorintele lor.
Ca un cuplu adevarat si solid si voi trebuie sa va expuneti argumentele si sa comunicati ceea ce vreti si ce nu vreti sub nicio forma in pat.
Sinceritatea si tactul va vor ajuta sa faceti compromisuri avantajoase, atunci cand dorintele voastre sexuale sau fanteziile nu se potrivesc.

Sursa www.unica.ro