5 lucruri pe care le poti face cu ZATUL DE CAFEA

Multi oameni isi incep ziua cu o cafea buna, iar mare parte dintre ei arunca ZATUL DE CAFEA. Iata 5 lucruri pe care le poti face cu acesta.

1. FERTILIZATOR PENTRU PLANTE – amesteca o jumatate de cana de zat de cafea cu o jumatate de cana de apa calda si pune apoi amestecul la radacinile florilor din gradina/ ghiveciul tau. 

2. ITI SCAPA CAINELE DE PURICI – o lingura de zat de cafea pusa in samponul cainelui tau va tine puricii departe de blana sa. 

3. NUANTATOR DE PAR NATURAL – esti bruneta sau ai parul saten inchis? Clateste-ti parul cu apa calduta si zat de cafea si acesta va avea nu numai o stralucire aparte, insa si reflexe castanii de invidiat. 

4. ODORIZANT PENTRU PANTOFI – pune zat de cafea intr-un saculoet si pune saculetul intr-un pantof. Lasa-l acolo peste noapte si vei observa ca mirosurile neplacute sunt eliminate. 

5. TE SCAPA DE CEARCANE – pune-ti, sub ochi, zat de cafea si lasa-l sa actioneze pret de 15 minute. Clateste apoi cu apa calduta si vei observa ca cearcanele tale sunt estompate. 

*sursa: feminis.ro 

*sursa foto: bioaddict.ro