5 lucruri pe care nu le stiai despre sex

Sexul e mai picant daca fiecare isi lasa libere dorintele si fanteziile. Hai sa vedem care sunt acestea la barbati.

Partea stanga este cea mai buna pentru placerea unei femei

Potrivit expertilor Steve si Vera Bondansky, exista o zona specifica a clitorisului care le ofera femeilor senzatii de neuitat. “Am descoperit ca in cazul fiecarei femei testate, partea de stanga sus a glandului clitorisului ofera cea mai multa placere la stimulare”, se arata in cartea celor doi specialisti.

CITESTE SI: 5 semne care arata ca barbatul este bun la pat

Multor barbati heterosexuali le place sa fie stimulati anal

Chiar daca nu toti recunosc, multi barbati heterosexuali apreciaza sa fie stimulati anal. “Realitatea este ca zona anala este plina de receptori care ofera placere”, spune un specialist.

Nelimitat! Femeile pot avea orgasme unul dupa altul, fara pauza

Dupa orgasm, barbatii au nevoie de o perioada de revenire pentru ca erectia sa revina. In cazul femeilor insa, pauza nu este necesara. “Femeile au capacitatea nelimitata de a avea orgasm”, spun expertii.

Majoritatea femeilor nu au orgasm doar de la penetrare

In cazul barbatilor este greu sa ne imaginam un orgasm fara ca penisul sau sa fie implicat, insa in cazul femeilor orgasmul poate aparea si fara penetrare. Secretul este stimularea clitoridiana. “Avem nevoie de aceasta stimulare. Pana la urma, singurul scop al clitorisului este placerea”, declara o experta citata de ivillage.com.

CITESTE SI: 6 TIPURI DE BARBATI CU CARE NU AR TREBUI SA FACI SEX NICIODATA

Actul sexual dureaza, de obicei, mai putin de 10 minute

Am vazut cu totii de-a lungul timpului filme care ne dau de inteles ca un cuplu a facut sex toata noaptea. Asa ceva insa nu exista in realitate, pentru ca majoritatea actelor sexuale nu dureaza mai mult de 10 minute.

 

 Sursa: realitatea