5 LUCRURI PE CARE UN BARBAT ISI DORESTE SA LE AUDA DE LA O FEMEIE

Barbatii nu au nevoie de afectiune si atentie la fel de mult ca femeile, insa nu spun niciodata nu atunci cand le sunt oferite. Poate ca nu o arata sau nu stie cum sa-ti spuna ca ar vrea asta de la tine, dar uite ce ai putea sa-i spui, macar din cand in cand:

“Mai degraba as petrece timpul cu tine”

Ai stabilit de mult o intalnire cu prietenele, trebuie sa ajungi la un eveniment sau sa te intorci la birou pentru cateva ore, lasandu-l pe el singur. intelege ca ai planuri si nu s-a suparat cu nu iti petreci timpul in compania sa. Cu toate acestea, ii poti spune ca, desi ai trebuie sa fii undeva, mai degraba ti-ar placea sa petreci timpul cu el.

CITESTE SI: 5 MOTIVE PENTRU CARE BARBATII INSEALA SI FEMEILE FRUMOASE

“Chiar ma gandeam la tine”
Sunteti amandoi ocupati, mergeti zi de zi la birou si aveti destul de multa treaba. Apucati sa vorbiti putin la telefon si mai mult va trimiteti mesaje sau e-mail-uri. Cateodata, insa, cand prinde un moment mai liber te suna sa te intrebe ce mai faci. in acel moment, spune-i cat de bine iti pare ca-i auzi vocea si – daca este adevarat – ca tocmai te gandeai la el. Mai ales daca are o zi stresanta, se va bucura sa auda acest lucru si se va simti mai bine.

“Am gasit X lucru preferat”
Fiecare dintre noi avem cate un lucru, mai greu de gasit, dar care ne satisface o pofta. Atunci cand tu gasesti, sa zicem, desertul lui preferat, fa-i o surpriza si cumpara-l pentru el. Asta ii arata ca te gandesti la el si ca nu ai uitat micile lucruri care il inveselesc dupa o zi grea la birou, dupa o discutie serioasa sau o cearta.

“Dorm mai bine cu tine”
Cine nu are probleme cu somnul? Mai ales daca la serviciu esti foarte stresata, probabil ca ai adesea nopti in care nu poti dormi, mai ales daca iubitul tau nu e langa tine sa te tina in brate sau sa dormi cu capul pe pieptul lui. Daca ii spui ca dormi mai bine atunci cand dormi cu el, ii spui ca te simti relaxata in compania lui, ca el te face sa uiti de problemele pe care le are tot restul lumii, de altfel.

CITESTE SI: VIDEO: CUM ARATA O FEMEIE CAND AJUNGE LA ORGASM?

“Cum a fost ziua ta?”
Te intereseaza cum a fost ziua lui, ce anume l-a suparat si ce l-a inveselit, ce s-a mai intamplat la serviciul sau. Intimitatea in cuplu se dezvolta nu numai cu ajutorul relatiilor sexuale sau cand dormiti impreuna, ci si atunci cand comunicati, cand vorbiti despre lucrurile care va afecteaza si cele importante pentru voi. Il poti intreba care a fost cel mai dificil moment al zilei sale, dar si cel mai placut.

Sursa www.unica,ro