5 miliarde de dolari au dispărut din zona crypto.Prețul Bitcoin mai mic de 3.500 dolari ar putea provoca probleme

În ultimele 24 de ore, piața crypto a înregistrat o ușoară scădere a valorii de la 224 miliarde dolari la 219 miliarde dolari, deoarece prețul Bitcoin a scăzut la 3.500 dolari.

Anterior, comercianții au spus că o scădere sub marca de 3.500 de dolari ar putea conduce la prețul Bitcoin pentru a testa nivelurile cheie de sprijin în regiunea mică de 3.000 de dolari.

Duminică, piața crypto a suferit o corecție minuțioasă neprevăzută ca active crypto, cum ar fi Ethereum, Bitcoin Cash, EOS. DonAlt, un analist din zona crypto monedelor, a declarat că o scădere pe termen scurt a prețului de 3.400 de dolari este o mișcare probabilă pentru cea mai importantă monedă digitală.

Acesta a spus: Bitcoin a raspuns perfect. Prețul de 3.500 de dolari a acționat în calitate de suport de 3 ori deja. În cele din urmă, se apropie un nivel (3.400 de dolari) care s-ar putea modifica din nou. O scădere continuă a prețului Bitcoin în regiunea inferioară a regiunii de 3.000 de dolari poate duce la o intensificare a mișcării descendente pentru activele crypto majore.

Astfel, Ethereum, care a căzut sub Ripple și a devenit a treia crypto monedă cea mai valoroasă pe piața mondială, a scăzut cu mai mult de 6% față de dolarul american. Hsaka, un analist tehnic, a spus că scăderea cu trei procente a prețului Bitcoin ar putea avea ca rezultat o scădere suplimentară a valorii, dar este puțin probabil ca aceasta să conducă activul la testarea scadenței sale de 12 luni la 3122 USD.

Analiștii cred în general că piața crypto monedelor este pe cale să aibă un an plictisitor în 2019 în ceea ce privește activitatea de tranzacționare și volatilitatea. Deși piața criptografică a arătat un nivel relativ ridicat de volatilitate în ianuarie, cele mai multe active criptate, inclusiv Bitcoin, au rămas într-un interval de prețuri mic, nu au reușit să izbucnească la nivelurile cheie de rezistență sau să scadă sub niveluri importante de sprijin.