5 MITURI DESPRE SEX DE CARE AR TREBUI SA UITAM

Desi ne putem lauda ca traim intr-o era a progresului, exista anumite idei si mituri despre sex care reusesc sa ne impiedice sa avem parte de o viata sexuala plina de placeri!

Iata care sunt cele mai comune mituri despre sex si solutii pentru aliminarea acestora:

SEXUL CU ACEEASI PERSOANA DEVINE PLICTISITOR

Este unul dintre cele mai populare mituri, insa aceasta nu trebuie sa fie si povestea ta! E adevarat ca viata sexuala are nevoie de atentie, in special atunci cand suntem implicati intr-o relatie serioasa. Cercetarile de specialitate au demonstrat ca persoanele care formeaza un cuplu de mai multa vreme cu cineva, au parte de o viata sexuala satisfacatoare si cu o frecventa ridicata a partidelor sex. Acest lucru se datoreaza increderii pe care partenerii o au unul in celalalt si a faptului ca pot sa isi vorbeasca deshis despre propriile fantezii si dorinte. In plus, legatura creata de-a lungul anilor ii ajuta sa atinga un nivel ridicat al intimitatii erotice. Unul dintre cele mai importante componente ale sexului, in afara de atractie, este increderea. Astfel, relatiile de lunga durata sunt oportunitatea perfecta pentru partide de sex incendiare!

CITESTE SI: AFTER SEX – ARTA CONVERSATIEI ‘DE DUPA’

PARTIDA DE SEX INCEPE CU ERECTIA BARBATULUI

Ai spune ca este o idee invechita, insa ai fi surprinsa sa afli ca exista femei care se sfiesc sa initieze o partida de sex si asteapta ca barbatul sa fie cel care ghideaza, atunci cand au parte de o erectie. Ei bine, pentru femei, sexul incepe cu atingerile delicate si atitudinea dragastoasa , care sunt foarte importante. Partidele de sex care sunt satisfacatoare pentru ambii parteneri sunt cele care incep cu preludiu, fie acesta amuzant, senzual sau rapid. De asemenea, barbatii care sunt mai afectuosi cu partenerele lor tot timpul, nu doar in pat, reusesc sa le aduca mai multa placere si mai multe partide reusite de sex.

UN MARIAJ FERICIT INSEAMNA CA NU VEI FI NICIODATA TENTATA

De fapt, nu tentatia este problema, ci decizia de a te arunca in bratele acesteia. Orice persoana intalneste de-a lungul anilor tentatii, chiar daca isi iubesc la nebunie partenerul. O relatie plina de iubire nu este ne tine la adapost de cunostinte atractive sau colegi care au obiceiul sa flirteze. Este, pana la urma, o alegere pe care fiecare dintre noi o face, sa cedezi tentatiei sau sa ramai fidela.

POTI INLOCUI COMUNICAREA CU SEX

Sexul de impacare poate fi extrem de incitant si pasional, insa nu atunci cand acesta este unicul tip de sex de care ai parte. Comunicarea, nu cateva partide fierbinti, este cheia unei relatii stabile, de durata. Momentele stresante, de cearta, apar atunci cand unul dintre parteneri (sau ambii) se simte amenintat si lipsit de siguranta in relatie. Asadar, incercati sa vorbiti deschis despre ce va deranjeaza si va face sa suferiti. Incercati sa va intariti relatia emotionala, nu doar pe cea fizica. O legatura emotionala puternica este unul dintre cele mai sigure afrodiziace!

CITESTE SI: Cinci lucruri UIMITOARE despre ORGASM!

CELE MAI BUNE PARTIDE DE SEX SUNT CELE IN CARE BARBATUL PREIA CONTROLUL

Sexul este asemeni unui sport de echipa. Asadar, este important ca amandoi parteneri sa obtina ca isi doresc si ca nevoile acestora sa nu fie neglijate. Partidele de sex sunt situatii in care trebuie sa oferi, pentru ca sa primesti. Insa, nu trebuie sa intelegi gresit aceasta idee, nu oferi doar cu scopul de a primi revansa. Nu-ti fie jena si discutati deschis despre fanteziile fiecaruia. Incercati sa acordati atentie acestora. S-ar putea sa va surprindeti unul pe celalalt si sa aveti parte de partide de sex fantastice!

 

Sursa: elle