SCOATE-L DIN MINTI! 5 MODURI IN CARE II POTI FACE SEX ORAL

La baza, sexul oral este unul si acelasi, insa depinde si de… contextul in care ai ajuns sa iti satisfaci partenerul in acest fel. Vezi mai departe cinci moduri in care ii poti face sex oral.

Sex oral… cu mana

Erai pregatita sa ii satisfaci cea mai arzatoare dorinta a partenerului tau din acel moment si chiar ai avut un inceput destul de bun. Dar pentru ca poate fi obositor sa iti misti capul atat de mult si pozitia poate fi incomoda si multe alte motive te pot deranja incat sexul oral se transforma de fapt in satisfacere manuala. Partenerul nu se va bucura mai putin de atentia pe care i-o oferi, insa senzatiile nu se compara, nu sunt la fel de placute pentru el.

CITESTE SI: REACTII CIUDATE PE CARE LE AU OAMENII DUPA ORGASM

Sex oral de compromis
stii acel moment in care iubitul tau este foarte excitat si isi doreste foarte, foarte mult sa faceti sex, insa tu nu ai absolut nicio urma de chef ramasa pe lumea aceasta? Ei bine, atunci stii cand trebuie sa faci un compromis de dragul relatiei tale de cuplu si de dragul jumatatii tale – iar calea de mijloc in aceasta situatie este, bineinteles, sexul oral.

Sex oral dupa ce ai invatat un truc nou
Cu siguranta ai mai navigat si tu pe Internet, sarind dintr-un link in altul si pana ai ajuns sa citesti cateva trucuri interesante despre cum sa ii faci sex oral intr-un fel anume, folosindu-ti mainile, limba si poate si un picior in acelasi timp. Cu siguranta astfel de texte te amuza si poate iti incita un pic simturile si ai vrea sa-i arati si partenerului tau cat de mult iti pasa de placerea lui si ii faci un sex oral cu… trucuri noi.

CITESTE SI: DE CE LE PLACE BARBATILOR STRIPTEASE-UL

Sex oral pe fuga
V-a prins cheful de sex fix intr-un moment neprielnic. Ori trebuie sa va grabiti undeva, ori va aflati intr-un loc unde nu ar fi tocmai in regula sa faceti sex – ca intr-un lift sau in toaleta unui bar. Asa ca viteza este atuul tau cel mai bun, iar satisfactia iubitului tau nu poate fi decat o placere – si o provocare – pe fuga.

Sex oral foarte pasional
Sigur ti s-a intamplat si tie sa fii nemaipomenit de excitata si sa fie totusi cel mai nepotrivit pentru sex, nu-i asa? Ori aveti un pat care scartaie mult prea tare si sunteti la parintii lui in vizita, ori esti la menstruatie ori nu ai voie sa faci sex pentru ca faci un tratament pentru o infectie bacteriana sau o infectie cu transmitere sexuala. Asa ca toata pofta pe care o simti pentru partenerul tau poate fi exprimata doar printr-un sex oral foarte pasional, care-l va lasa pe el dorind si visand la mai multe astfel de partide.

Sursa www.unica.ro