5 MODURI SEDUCATOARE PENTRU A OBTINE IN PAT EXACT CEEA CE-TI DORESTI

Femeilor li se spune tot timpul ca trebuie sa comunice partenerilor lor exact ceea ce-si doresc pentru a obtine satisfactie maxima in dormitor. „Spuneti ce va place!”, ne indeamna barbatii. „Usor de zis, dar greu de pus in practica”, ne gandim noi, la randul nostru.

 Deci, cum ii spui partenerului tau ce sa faca pentru a te satisfice, fara sa strici atmosfera sau fara sa-l faci sa se simta ciudat? Evident, nu te sfatuim sa-i dai niste instructiuni de utilizare, ci mai degraba sa-i arati, fara sa-i spui. Foloseste-te de atingeri, de sunete, de sugestii non-verbale. Iata 5 moduri seducatoare in care o poti face:

CITESTE SI: 5 MITURI DESPRE SEX DE CARE AR TREBUI SA UITAM

GHIDEAZA-I MAINILE!

Nu-ti place ce face?  Rezista tentatiei de a-i spune drept in fata „termina cu chestia asta!” si foloseste-ti mainile pentru a-l ghida catre locurile pe care nu le-a descoperit inca. Foloseste o atingere blanda, dar ferma.

FA NISTE ZGOMOT!

Un alt mod de a-i comunica ce-ti place este sa faci niste zgomote cat mai senzuale, atunci cand te simti cu adevarat bine. Asta ii va confirma ca-ti place ceea ce face si-l va incuraja sa o faca din nou. Dar nu trebuie sa fii prea teatrala! Orice zgomot contrafacut va parea deplasat in context. Uneori, chiar si un usor geamat poate fi suficient pentru a-i comunica subtil ca se afla pe drumul cel bun.

SOPTESTE-I!

Decat sa-i dai ordine, incearca niste invitatii seducatoare. O femeie poate spune cu o voce sexy si senzuala „Imi place cand ma atingi asa” sau „M-ar innebuni de placere sa-mi faci asta”. Cheia este tonul vocii tale. Si, bineinteles, modul in care il incurajezi.

VORBESTE-I DESPRE SEX (SI) ATUNCI CAND NU FACETI SEX

Ce-ar fi sa provoci o conversatie mai lunga despre ce te incita?! Alege doar momentul si decorul potrivit: in timpul unei cine romantice, la un pahar de vin sau chiar cand sunteti in pat, dar nu faceti dragoste. Intr-un astfel de context, ii poti impartasi partenerului tau fanteziile tale cele mai curajoase, explicandu-i in detaliu ce te excita. Si, in mod clar, va fi mai atent decat in toiul unei partide pasionale de sex.

CITESTE SI: AFTER SEX – ARTA CONVERSATIEI ‘DE DUPA’

NU DEVENI OBSEDATA DE CONTROL!

Acestea fiind spuse, nu te gandi prea insistent la cum ar trebui el sa te atinga, de fiecare data, exact asa cum iti doresti. Rezista tentatiei de a-l controla si arate-te deschisa unor noi experiente si descoperiri. Explorati impreuna noi teritorii, pentru ca erotismul se naste si in acea zona fluida dintre anxietate, asteptari, anticipare si fascinatie.

 

Sursa: elle