5 MOTIVE PENTRU CARE BARBATII INSEALA SI FEMEILE FRUMOASE

Sunt o multime de oameni care sunt frumosi pe dinafara dar urati in interior, oameni care isi inchipuie ca li se cuvine totul dar nu ofera nimic in schimb. Ca insasi frumusetea lor ar trebui sa fie suficienta pentru orice sacrificiu.

Din pacate lucrurile nu sunt atat de simple in realitate, o multime de femei ajungand sa se intrebe la capatul unei relatii de ce s-a ajuns pana aici, eventual cum se face ca partenerul le-a inselat desi, dupa cum bine stim cu totii, masculii nu se gandesc decat la sex si daca au parte de o femeie frumoasa nu le mai trebuie nimic altceva pentru a fi fericiti. Nu e asa, prin urmare, vom discuta cu aceasta ocazie despre cele mai importante motive pentru care un barbat ar alege sa isi insele iubita sau sotia, indiferent de frumusetea exterioara a ei.

1. Frumusetea exterioara nu e de ajuns.

Chiar si femeile pe care marea majoritate le considera banale sau chiar urate pot fi frumoase, pentru ca frumusetea vine intotdeauna din interior, odata ce trecem peste superficialitatea ochilor. Acesta este si motivul pentru care multi barbati aleg sa isi insele iubitele sau sotiile cu femei mai putin atragatoare decat acestea dar care au un suflet bun si sunt capabile nu numai de sentimente puternice ci si de a darui la fel sau poate chiar mai mult decat primesc. Atitudinea conteaza de multe ori mai mult decat aspectul exterior.

CITESTE SI: VIDEO: CUM ARATA O FEMEIE CAND AJUNGE LA ORGASM?

2. Viata sexuala nu e satisfacatoare. 

Frumusetea nu te face experta in pat. Pe langa trasaturile fizice cu care te-a inzestrat natura ai nevoie si de altele mai importante precum capacitatea de a fi atenta si la nevoile partenerului si de a-i oferi ceea ce isi doreste.

3. Frumusetea nu este o abilitate.

Daca nu stii sa gatesti nu e nicio problema. Daca pe de alta parte nu stii sa faci absolut nimic in casa, problema e una majora. Poate ca frumusetea sa ii fi atras atentia barbatului din viata ta dar numai acest aspect nu il va tine langa tine pentru totdeauna. Pentru ca nu le poate face singur pe toate fara niciun ajutor din partea ta.

CITESTE SI: PLACERE CU DURERE? UNDE INCEPE PERVERSIUNEA

4. Aroganta.

Acest sentiment se manifesta atunci cand unii oameni isi inchipuie ca sunt mai buni sau mai frumosi decat ceilalti si prin urmare, li se cuvine orice, inclusiv ceea ce nu le apartine. Frumusetea insa este trecatoare si nu conteaza decat rabdarea, toleranta is capacitatea de a ierta. Poti depasi aroganta fiind acea persoana pe care ti-o doresti si tu in preajma, acea femeie pe care un barbat sa o poata iubi si respecta cu adevarat.

5. Frumusetea e o carapace goala.

O femeie care isi petrece tot timpul liber ingrijindu-te doar de aspectul exterior, facand cumparaturi sau urmarind telenovelele de la televizor si care nu aloca timp suficient pentru a investi in ea cu adevarat, pentru a invata si a evolua, nu va avea nimic de oferit partenerului decat aspectul exterior. Care asa cum am spus mai sus este supus degradarii si de la un moment dat nu va inseamna mai nimic.

Sursa www.unica.ro