5 motive pentru care să cumperi bicicleta fără pedale Bentley

Foarte probabil ca ai auzit pana acum despre brand-ul Bentley. Indiferent daca esti pasionat sau nu de autoturisme, cel mai probabil ca la un moment dat brand-ul Bentley a ajuns sa iti fie cunoscut din domeniul autoturismelor. Insa, poate nu te-ai gandit ca vei putea sa ii oferi copilului tau o bicicleta marca Bentley. Ei bine, trebuie spus ca in calitate de parinte care doreste sa isi invete copilul sa mearga pe bicicleta, vei putea alege sa cumperi o bicicleta de echilibru fara pedale marca Bentley. Exista mai multe motive care recomanda o astfel de alegere. In ceea ce urmeaza vei putea gasi principalele 5 argumente in acest sens.

  1. Riscul mai mic de accidentari

Un prim argument consta in faptul ca odata ce un copil foloseste o astfel de bicicleta Bentley fara pedale, riscul de accidentari este mai redus Bicicletele cu roti de antrenament pot duce la cazaturi destul de neplacute. Pe de alta parte, bicicletele fara pedale sunt mai aproape de sol, iar acest lucru inseamna riscuri mai mici de accidentari. Chiar si in conditiile unei cazaturi, riscul de accidentare este foarte redus. Pe de alta parte, bicicletele fara pedale ofera un mai mare control asupra bicicletei din partea copiilor, evitand astfel cazaturile.

  1. Calitatea materialelor

Un al doilea motiv in favoarea bicicletelor de echilibru fara pedale Bentley este dat de calitatea materialelor folosite pentru aceste produse. Magneziul folosit pentru confectionarea cadrului si faptul ca pentru aceste biciclete cadrul este dintr-o singura bucata confera durabilitate si rezistenta. Scaunul de fibra de carbon este foarte confortabil si in acelasi timp foarte rezistent. Jantele din aluminiu slefuit sunt de asemenea durabile si rezistente. Toate aceste materiale fac dintr-o astfel de bicicleta echilibru fara pedale Bentley una foarte usoara

  1. Sistemul de franare

Sistemul de franare al unei astfel de biciclete Bentley fara pedale este un alt argument care recomanda o astfel de alegere. Discurile de frana au fost incorporate in design pentru a garanta siguranta si confortul atunci cand bicicleta ruleaza. Astfel copiii pot folosi bicicleta in siguranta, iar parintii pot sta linistiti.

  1. Design-ul

Un alt argument il reprezinta design-ul acestor biciclete. Datorita faptului ca acestea sunt proiectate in parteneriat cu Bentley Motors, aceste biciclete asigura o atentie foarte mare pentru detalii. Liniile elegante ale autoturismelor Bentley Continental GT se regasesc la aceste biciclete. De asemenea ghidonul matlasat sub forma diamantului este regasit la modelele de biciclete ale acestui producator.

  1. Sustine dezvoltarea armonioasa a copilului

Nu in ultimul rand trebuie amintit un motiv foarte important, si anume faptul ca o astfel de bicicleta echilibru fara pedale Bentley contribuie la dezvoltarea agilitatii si a fortei copilului, dar in acelasi timp contribuie la dezvoltarea coordonarii motrice si a echilibrului. De aici se poate face foarte usor trecerea la o bicicleta cu pedale, astfel incat cel mic sa isi pastreze echilibrul inclusiv pe o astfel de bicicleta.Daca aceste motive te-au convins, poti alege o bicicleta copii Bentley din oferta disponibila pe www.babyish.ro.