NU-I ASA ca te SCOATE din MINTI? Obiceiuri feminine care sunt ENERVANTE pentru barbati

O relatie se construieste pe incredere, comunicare, iubire si diferentele dintre parteneri, care aduc mai multa savoare acesteia. Insa, exista si anumite obiceiuri si practici care pot cauza momente tensionate.

Iata cateva obiceiuri ale femeilor ce devin enervante pentru barbati:

CITESTE SI: 7 lucruri bizare care-ti cresc dorinta sexuala

1. Discutiile despre propria relatie in prezenta altor persoane

Analizarea unei relatii amoroase este un obicei foarte raspandit, in special in randul femeilor, insa nu este neaparat unul demn de laude. Barbatilor le displace atunci cand relatia lor este analizata la microscop de catre terte parti, chiar daca sunt si ei prezenti la discutie.

Legatura dintre doua persoane presupune intotdeauna munca, iar unele discutii in contradictoriu si neintelegeri sunt lucruri absolut naturale si nu ar trebui sa ne sperie. Toate aceste neintelegeri isi vor gasi rezolvare, daca cei doi parteneri discuta si comunica sincer. Implicarea celor din jur nu va face nimic altceva decat sa cauzeze frustrari, dubii si noi motive de cearta.

2. Atitudinea neglijenta fata de bani

Se pare ca barbatilor le place sa ne rasfete si sa ne ofere cadouri, insa acestia nu sunt indiferenti fata de modul in care ne gestionam finantele. O relatie serioasa, de viitor, presupune colaborarea dintre parteneri in toate aspectele vietii, iar banii se numara printre acestea, fiind, de ce sa nu recunoastem, foarte importanti. Daca tu te-ai obisnuit sa cheltuiesti mult pe o pereche de pantofi de care te-ai indragostit, in loc sa iti achiti facturile, partenerul tau nu va fi deloc incantat de acest obicei.

3. Prietenia cu ex-ul

Daca ai reusit sa ramai prietena cu unul dintre fostii tai iubiti, afla ca aceasta legatura de amicitie nu este chiar pe placul actualului locatar al inimii tale. Consecinta majora a acestei legaturi din trecut ar putea fi gelozia, ceea ce duce la certuri si frustrari. Recunoaste, nici tie nu ti-ar placea ca el sa mearga la plimbare cu una dintre fostele sale iubite, nu?

4. Supararile – cu si fara motiv

Desi noi am putea crede ca iubitii nostri au capacitatea de a realiza imediat care este motivul pentru care suntem suparate, acestia nu se bucura de calitati paranormale. Astfel, daca nu discuti deschis si ii explici care este cauza supararilor tale, nu veti putea gasi o rezolvare. Lacrimile, tacerile si raspunsurile seci nu iti vor aduce armonia si intelegerea in cuplu.

5. Controlul excesiv

Nici unei persoane nu ii place sa ii fie chestionat fiecare amic de pe Facebook, fiecare iesire cu prietenii sau sa ii fie verificat telefonul. Independenta si spatiul privat sunt elemente extrem de importante pentru un om, iar o relatie nu anuleaza nevoia de acestea.

CITESTE SI: Cele mai romantice pozitii sexuale

Chiar daca esti foarte indragostita si iti doresti sa imparti totul cu iubitul tau, poate ar fi mai bine ca fiecare dintre voi sa aiba parte de putin spatiu si de interese in afara relatiei. Incercarile tale de a-l aduce cat mai aproape si de a-l sufoca, nu vor face decat sa il indeparteze. Ofera-i libertate si incredere si vei observa cum relatia ta se va imbunatati.

 Sursa:elle