Vrei s-o scoți din minți? Iată cele 5 poziții care stimulează punctul G

Cand vine vorba despre satisfacerea sexuala a unei femei, punctul G este primul pe lista. Buclucasul punct declansator de orgasme este studiat in fel si chip. Iata aici cateva lucruri pe care ar trebui sa le cunosti despre punctul G.

 Sunt oare pozitii care favorizeaza stimularea punctul G? Sexologii spun ca DA. Iata care sunt recomandarile lor in acest sens.

CITESTE SI: CREZI CA SEXUL ITI AFECTEAZA MARIMEA VAGINULUI? IATA CARE ESTE ADEVARUL!

1. Ea deasupra, insa in pozitie de genuflexiune

Specialistii spun ca in aceasta pozitie greutatea corpului creste presiunea asupra bazinului, iar punctul G va fi stimulat, ceea ce favorizeaza declansarea orgasmului. In plus, pozitia expune si clitorisul care poate fi stimulat pentru dublarea placerii. Orice varianta a pozitiei care favorizeaza presarea peretelui frontal al vaginului este binevenita.

 2. Doggy style culcat

Clasica pozitie pe la spate nu favorizeaza stimualarea punctului G, insa daca femeia sta culcata pe burta in timpul penetrarii, se exercita o presiune mai mare direct pe zona “sensibila”. Bonus pentru el: daca femeia tine picioarele lipite unul de celalalt va “ingreuna” penetrarea si va spori senzatia de placere a barbatului.

 3. Misionarul ridicat

Daca din clasica pozitie a misionarului, se adauga cateva perne sub bazinul ei, unghiul de penetrare se va schimba, favorizand atingerea punctului magic. Iar daca el executa si miscari circulare ritmate, sansele de reusita sunt maxime.

 4. Cu ajutorul… gadget-urilor

Multe jucarii sexuale au fost create special pentru stimularea punctului G. Jucariile au avantajul ca pot fi folosite si in cuplu, aducand un plus de “condimente” in viata sexuala. Daca ai un vibrator, variaza stimularea cu ajutorul butonului “pornit-oprit”.

5. Tantra G

Iubitorii artei tantrice au si ei secretele lor. Respira adanc si imagineaza-ti o lumina care iti intensifica placerea sexuala. In timp ce va jucati cu punctul G, respira adanc si vizualizeaza aerul care se spune spre zonele genitale. Pune-ti o mana pe abomen si imagineaza-ti caldura pe care o simti ca o lumina alba ce penetreaza punctul G, facandu-l sa creasca. Apoi imagineaza-ti cum aceasta lumina “explodeaza”, imprastiind placere in tot corpul.

CITESTE SI: CUM ITI DAI SEAMA DACA ESTE DOTAT: CORELATIA DINTRE DEGETELE DE LA MAINI SI MARIMEA BARBATIEI

 Daca n-ai experimentat din prima orgasmul miraculos, nu renunta. Este nevoie de mai multe incercari pentru gasirea miscarilor optime pentru stimularea punctului G. Chiar si pentru stimularea clitorisului a fost nevoie de mai multe tentative pana ai descoperit ce si cum. Fie ca “forta G” sa fie cu voi! 

 Sursa:sfatulparintilor