5 pozitii cu miscari lente, extrem de excitante pentru amandoi

Nu numai acrobatiile in dormitor pot sa aduca placeri nebanuite. Anumite alunecari senzuale pot sa incinga atmosfera si sa faca totul mult mai interesant.

Sunt o multime de pozitii erotice, insa nu fiecare dintre ele se potriveste oricarui cuplu. Daca sunteti mai romantici din fire atunci merita sa incercati cateva pozitii care sunt mai languroase si implica miscari lente, dar extrem de excitante pentru amandoi.

CITESTE SI: Pozitia erotica a saptamanii. Totul despre Lacatul

Iata pozitiile care merita incercate:

1. Deasupra pentru extra stimulare

Pozitiile in care tu stai deasupra iti permit sa dictezi miscarile lente sau alerte, in functie de starea de excitatie pe care o resimti. Profita de ele si bucura-te de senzatii placute impreuna cu iubitul tau, experimentand impreuna mai multe variante ale acestei pozitii. Pentru aceasta pozitie, iubitul tau se va aseza pe podea sau pe o saltea tare, cu un picior intins, iar cu celalalt usor indoit, pentru mai mult echilibru. Tu te vei aseza in bratele lui si vei fi cea care va controla ritmul, dar si adancimea penetrarii. Partenerul va avea mainile libere pentru a-ti oferi extra stimulare.

2. La perete

Sarutarile patimase in picioare cand trupurile se apropie unul de celalalt pot sa fie extrem de excitante, cu atat mai mult cu cat iubitul tau va cauta sa te lipeasca de un perete pentru a te domina. Poate sa fie o pozitie incitanta si care nu necesita foarte multa pregatire. Iubitul tau te lipeste de un perete, iar tu tii picioarele incolacite in jurul lui. Miscarile pot sa fie lente si placerea intensa.

3. Lingurita

Daca sunteti mai lenesi si nu aveti chef de foarte multe miscari obositoare puteti sa incercati pozitia Lingurita. Implica miscari lente, dar extrem de excitante pentru femei.Aceasta pozitie este ideala pentru un orgasm simultan. Asaza-te pe o parte cu genunchii la piept, in timp ce iubitul tau te va penetra pe la spate.

4. Lotus

Va permite sa va sarutati in voie si sa va jucati cu mainile, oferindu-va extra stimulare, lucru care poate sa fie mult mai excitant. Este o pozitie intima, ideala pentru serile romantice. Partenerul tau se asaza pe jos, cu picioare incrucisate. Tu te vei urca deasupra lui, cu picioarele in jurul taliei lui. El isi va pozitiona mainile pe soldurile tale si te va ajuta sa te misti.

CITESTE SI: 5 lucruri surprinzatoare pe care trebuie sa le stii despre clitoris

5. Alunecarea lenta

Aceasta pozitie iti permite sa impui un ritm languros si sa te bucuri alaturi de iubitul tau de momente unice. Dupa ce partenerul se intinde pe spate, asaza-te peste el si misca-ti trupul incet deasupra lui. Miscarea iti permite sa ai contact mereu cu el si sa-l saruti de cate ori vrei. In plus, el isi poate aseza mainile pe fesele tale pentru a-ti dicta un ritm care-i este si lui pe plac.

 Sursa:eva