EVITA CANICULA! 5 POZITII DE SEX INCEDIARE PENTRU MORNING SEX

Care este cel mai eficient mod de a te trezi dimineata? Mai multe alarme imprastiate prin casa? O cafea tare, fierbinte, fara zahar? Expertii sexologi sunt de parere ca o partida rapida de sex este cea mai buna metoda ca sa te pui pe picioare si sa ai o stare buna intreaga zi. Vezi ce pozitii ai putea incerca:

Misionarul

Cu picioarele urcate pe umerii lui. Chiar daca e prea devreme si nu te simti prea “elastica”, ar fi o idee buna sa-ti ridici cat mai mult picioarele. Astfel, penetrarea va fi mai adanca, punctul G va fi stimulat, el va ejacula mai repede si tu poti ajunge la orgasm mult mai usor. in plus, nu trebuie sa-ti urci picioarele din prima pe umeri, ci poti incepe usor: mai intai iti ridici genunchii indoiti si ii pui pe pieptul lui si apoi poti intinde picioarele, pe rand.

CITESTE SI: 8 TIPURI DE SEX PE CARE ORICE FEMEIE TREBUIE SA LE INCERCE, INAINTE SA SE MARITE

Cowgirl inversat
Barbatii adora pozitia aceasta, pentru ca se pot relaxa in timpul partidei de sex, pentru ca se simt foarte bine in aceasta pozitie si pentru ca isi pot vedea iubitele altfel decat in mod obisnuit. Din aceasta pozitie poti controla adancimea penetrarii si tu impui ritmul. Daca vrei sa fie o partida lenta, te misti incet, iar daca vrei sa fie rapida, te misti exact asa cum simti. in plus, daca nu apucati sa va spalati pe dinti de dimineata, astfel puteti evita respiratiile nu tocmai placut mirositoare.

Imbratisati
Aceasta pozitie este probabil cea mai naturala de dimineata, cand amandoi abia va treziti. Nici nu trebuie sa va ridicati din pat, stati amandoi pe o parte, tu cu spatele la el. Este o pozitie foarte confortabila, iar el are acces la sanii si la clitorisul tau, in timp ce te penetreaza din spate si te poate saruta pe gat in acelasi timp.

Sex oral
Nu este o pozitie sexuala, dar este la fel de satisfacator ca si cele mentionate mai sus. Destul de multi barbati isi doresc sa fie treziti de iubitele lor cu o felatie si nici nu ai nevoie sa astepti prea mult, pentru ca la fel de multi se trezesc dimineata cu penisul in erectie. Daca nu ai neaparat chef sa faci sex, insa vrei sa-i faci dimineata mult mai buna, poti incerca sexul oral.

CITESTE SI: HARTA EUROPEI CU MARIMEA PENISURILOR. VEZI UNDE SE SITUEAZA ROMANII!

Sex in dus
Trebuie sa plecati in acelasi timp de acasa si mereu este “bataie” pe toaleta – cine intra primul in dus de dimineata? De ce nu faceti dus impreuna? Iar odata ce curge apa fierbinte pe voi si sunteti amandoi in pielea goala, mintea te duce departe. Poate nu aveti timp de o partida cu “final fericit”, dar asta nu inseamna ca nu puteti macar sa incepeti o partida de sex la dus, pe care o puteti continua seara.

Sursa www.unica.ro