5 POZITII EROTICE prin care se da de gol ca VREA DE LA TINE DOAR SEX

Atitudinea pe care o are in pat poate trada SENTIMENTELE IUBITULUI TAU. Daca esti la inceput de relatie si nu stii in ce directie va indreptati, miscarile din timpul partidelor de amor iti pot oferi detalii importante legate de barbatul de langa tine.

Daca prefera anumite pozitii in care EVITA CONTACTUL VIZUAL, sa fie tandru, romantic si nu-l intereseaza faptul ca tu NU TE SIMTI CONFORTABIL, este posibil sa te considere doar o partenera de sex si atat.

Iata cateva pozitii care iti pot indica faptul ca nu te iubeste si esti doar o aventura.

ROABA

Partenerul tau initiaza mereu pozitii in care nu exista contact vizual si in care el detine controlul? Inseamna ca nu doreste sa stabileasca un contact sexual bazat pe emotie si tandrete. Roaba este o pozitie in care miscarile sunt limitate, dar penetrarea este adanca. El se va aseza pe pe marginea patului. Tu te vei aseza in poala partenerului, cu spatele la el. Apoi, te vei apleca usor in fata, pana cand vei atinge podeaua cu mainile. Iubitul tau va fi cel care te va sprijini si va coordona miscarile.

CITESTE SI: Sfaturi stiintifice legate de sex

ACROBATA

Obisnuieste sa iti impuna pozitii deloc confortabile, care te fac sa te simti drept un obiect sexual? Este un semn ca nu il intereseaza sentimentele tale. In acesta pozitie, trebuie sa ridici picioarele deasupra capului si sa le departezi. El se va aseza deaupra ta si te va penetra, incet, pentru a evita accidentele. El este cel care detine controlul, atat asupra ritmului cat si al adancimii penetrarii.

DOGGY STYLE

Pozitia doggy style este excelenta pentru partidele de sex si poate aduce orgasme ambilor parteneri. Insa atunci cand miscarile sunt agresive si partenerul nu este interesat de confortul si placerea ta, este un semn ca nu te iubeste. In picioare, cu spatele spre partener, apleaca-te, intinzand mainile cat de mult poti spre podea. Aceasta tehnica permite o penetrare adanca.

COWGIRL INVERSAT

In aceasta varianta a pozitiei „femeia deasupra”, lipseste intimitatea si contactul vizual, semn ca partenerul tau este interesat doar de sex si nu investeste sentimente in relatie. Partenerul tau sta intins pe pat, iar tu te asezi deasupra, cu spatele la el.

MARELE X

Nici in aceasta pozitie nu exista contact vizual intre parteneri. Aceasta tehnica presupune sa te asezi in pozitia misionarului, cu picioarele usor departate si ridicate. Partenerul tau se va urca deasupra, cu fata spre picioarele tale. Pune mainile pe posteriorului lui si coordoneaza-i miscarile.

 Sursa foto: craveonline