5 semnale erotice pe care le transmiti fara sa vrei

Ti se intampla adesea ca o relatie de prietenie cu un barbat sa se transforme brusc si sa descoperi ca amicul tau vrea de fapt mai mult?

Este posibil ca unele gesturi pe care le faci fara sa realizezi sa fie interpretate ca semnale cu tenta sexuala. Nu numai ca iti afecteaza relatiile cu barbatii din jurul tau, dar au potentialul de a sta in calea unei relatii de cuplu sanatoase si fericite. Iata ce gesturi ar putea fi interpretate gresit:

CITESTE SI: Ce-si doresc barbatii la preludiu

Atingerile

Normele sociale impun un anumit tipar in ceea ce priveste relationarile dintre barbati si femei. Chiar daca ai cele mai inocente intentii, unele gesturi care depasesc aceste norme pot fi interpretate imediat drept gesturi cu tenta sexuala. Iar cele mai importante dintre acestea sunt atingerile. Barbatii sunt foarte receptivi la orice forma de atingere din partea unei femei. Faptul ca ii pui mana de exemplu pe umar, pe spate sau pe brat unui barbat care nu iti este prieten deosebit de apropiat poate fi interpretat ca un gest sexual. Este valabil si in ceea ce priveste prinderea de brat, asezarea capului pe umar sau imbratisarile fara un motiv anume.

Miscarile corpului

Te apleci peste birou la locul de munca si nu ti se pare nimic ciudat sa te asezi cu fundul pe masa de lucru a unui coleg? Desi poate ca tu vrei sa pari sociabila, astfel de pozitii sunt interpretate diferit de barbatii din jurul tau.

Tinutele

Iti place la nebunie sa porti pantaloni foarte stramti, fuste scurte si decolteuri adanci? Chiar daca tu consideri ca este stilul care te reprezinta si te simti excelent purtand astfel de haine, mesajul trimis este unul foarte simplu: esti disponibila din punct de vedere sexual. Prin urmare, nu ar trebui sa te mire daca barbatii din jurul tau iti fac avansuri sau flirteaza cu tine mai mult decat cu celelalte femei din jurul tau.

Stai prea aproape

In cadrul interactiunii obisnuite dintre doua persoane, distanta minima este de obicei cat lungimea unui brat. Atunci cand te apropii prea mult de un barbat, se considera ca ii invadezi spatiul personal, indicand ca iti doresti mai mult decat o relatie de amicitie sau colegialitate. Prin urmare, daca nu aceasta este intentia ta si nu vrei sa fii gresit inteleasa, pastreaza o distanta de aproximativ un metru.

CITESTE SI: Tabu sexual: Ce este si cum se face “fisting”

Iti musti buzele

Un gest deosebit de banal, dar care are capacitatea de a transmite inconstient mesaje cu tenta sexuala. Potrivit specialistilor, atunci cand sunt excitati, oamenii au expresii ale fetei comparative cu cele pe care le au cand le este foame sau pofta de un aliment. Prin urmare, faptul ca iti lingi sau musti buzele atunci cand vorbesti cu un barbat ii poate transmite acestuia faptul ca iti doresti o relatie de natura sexuala.

 Sursa:eva