FUG FEMEILE DE TINE? 5 SEMNE CA NU ESTI BUN LA PAT

E adevarat ca femeile nu alearga dupa un barbat gandindu-se la sex insa exista semne care te dau de gol cand te astepti mai putin.

Iata care ar fi cele 5 semne care spun despre tine ca nu esti bun la pat:

1. CUNNILINGUS?

Nu stii ce inseamna cunnilingus? Ai impresia ca e un fel de mancare? Afla ca femeile apreciaza o partida de sex oral, oferita de un barbat priceput. Inainte sa iesi la intalnire poate ar trebui sa pui mana pe-o carte si sa te documentezi putin.

Citeste si: 5 SEMNE CA NU ESTI BUNA LA PAT – IATA CE TREBUIE SA SCHIMBI

2. Vorbesti non-stop despre sex

Este important sa vorbesti si despre sex, astfel afli ceea ce ii place inainte sa ajungi in pat, insa daca o faci non-stop si nu te mai poti opri inceamna ca ai mari probleme de neincredere. Un barbat adevarat tace si…face!

3. Ai probleme cu igiena

Te bagi in dus o data pe luna? Cine crezi ca si-ar dori sa-ti faca un sex oral cand porti aceeasi pereche de chiloti de 3 zile? Invata sa ai grija de tine pentru ca altfel nu vei trezi niciun sentiment sexual in femeile de langa tine.

4. Vii mereu cu un prieten la intalnirile voastre

Nu te simti bine in pielea ta si esti incredibil de nesigur. Cand nu stii ce sa mai vorbesti ii faci semn amicului sa intervina. Ce poate spune asta despre tine? Urmeaza sa-l aduci si cand faci sex?

5. Ii spui ca seamana cu mama ta

E dragut daca seamana cu mama ta dar ce sens are sa-i spui si ei asta. Eventual, daca i-ai spus-o inainte sa o bagi in pat toata pasiunea a disparut. Nicio femeie nu vrea sa se gandeasca la faptul ca ar semana cu mama ta in vreun fel sau altul. Te poti abtine!

Citeste si: CELE MAI TARI 3 POZITII SEXUALE pentru un concediu FIERBINTE – ATENTIE, imagini explicite!

BONUS: O intrebi din 5 in 5 secunde daca ii place ceea ce ii faci

E ok sa o intrebi o data sau de doua ori insa daca nu mai contenesti cu intrebarile o sa creada rapid ca habar n-ai ce faci si ca nu esti un partener ideal pe viitor.