5 SEMNE CA NU ESTI BUNA LA PAT – IATA CE TREBUIE SA SCHIMBI

Nu e niciun secret faptul ca barbatii se uita dupa diverse “semne” cand vine vorba de felul in care stii sau nu stii sa faci sex.

Exista cateva semne clare care te dau de gol. Iata care ar fi acestea:

1. SEX ORAL? Nici macar nu discuti despre asta

Nu credem ca exista vreun barbat pe lumea asta care sa nu aprecieze o partida senzuala de sex oral. Si chiar daca nu te pricepi foarte bine stii ce se zice: oricat de naspa ar fi o pizza tot e buna. Dar faptul ca nu accepti nicio discutie despre sex oral si ti se pare un subiect tabu e semn rau.

2. FUGI la dus imediat dupa sex

N-o sa-i placa asta, te asiguram. Postludiul este la fel de important precum preludiu. Ai ocazia sa-l tii in brate, sa-i spui soapte dulci si sa-i arati cat de mult ti-a placut partida de sex.

Citeste si: CELE MAI TARI 3 POZITII SEXUALE pentru un concediu FIERBINTE – ATENTIE, imagini explicite!

3. ASTEPTI sa fii cucerita in fiecare seara

Poti prelua si tu initiativa nu trebuie sa astepti sa sara el pe tine in fiecare seara sau sa te astepte acasa cu cina facuta. Barbatii adora sa fie cuceriti si doriti. Arata-i ca-ti doresti sa faci sex cu el.

4. STII DOAR 3 pozitii si 2 miscari

Iti plac doar cateva pozitii si nu vrei sa experimentezi niciodata nimic. Devii plictisitoare si s-ar putea sa te evite in curand daca nu faci ceva in departamentul acesta.

Citeste si: CELE MAI FIERBINTI 3 POZITII SEXUALE pe care trebuie sa le incerci pe PLAJA – ATENTIE, imagini explicite!

5. VORBESTI prea mult despre fostele aventuri sexuale

Nu te mai opresti din a povesti felul in care l-ai agatat pe X in barul Y si tot asa.  O idee tare proasta. Suntem siguri ca nici tu nu vrei sa auzi cate femei au trecut prin patul lui. Ce-ar fi sa-i te concentrezi pe altceva.