IUBITA TA ESTE “GOLANCA”? SEMNELE care iti ARATA ca NU ESTE O FATA ”CUMINTE”

Orice femeie incearca sa faca o buna impresie in public. Iata care sunt cele mai importante 5 semnele care le tradeaza caracterul de fata rea. Daca prietena ta mereu ti-a lasat senzatia ca este o fata cuminte, un ingeras pana in momentul in care o tragi de aripioare si atunci ii ies cornitele.

Iata cum iti poti da seama din tip ce fel de tipa este:

1. Daca replica ,,te sun eu cand ma trezesc” te face nervos, atunci insemna ca tipa alaturi de care esti o foloseste mult prea des iar asta ridica semne de intrebare. Probabil ca tu primesti apelul ei dupa ce fata si-a rezolvat deja celelalte ,,urgente” despre care tu nu trebuie sa afli.

CITESTE SI: TOP 5 ZODII MASCULINE cu cele mai multe DEFECTE

2. Te intreaba mereu cu mult timp inainte cand vreti sa va vedeti? S-ar putea ca tipa sa nu fie chiar atat de ocupata cu jobul/studiile, ci mai degraba sa isi planifice totul in asa fel incat sa aiba suficient timp pentru ea si poate pentru micile flirtari.

3. Doarme de multe ori acasa la prietena ei ,,Andreea”? S-ar putea ca aceasta prietena sa fie de fapt un ,,Andrei”.

4. De fiecare data cand vrei sa vezi un meci de fotbal trebuie sa faci un compromis? Atunci insemna ca tipa langa care stai este o egoista. Ea poate sa se uite la filme siropoase ore in sir si sa te oblige sa ii tii companie, dar 90 de minute de fotbal insemna prea mult pentru o bad girl.

CITESTE SI: TOPUL ZODIILOR OBSEDATE DE CONTROL

5. Nu ti-a facut cunostiinta cu familia ei sau chiar daca a facut-o din complezenta, te cam tine departe de ei. Acesta este un semn foarte clar ca fata nu te-a inclus inca in planurile ei de viitor pe termen lung.

Sursa foto www.sodahead.com