5 SEMNE care iti ARATA ca nu este un baiat “CUMINTE”

Zicala spune ca fetele bune se indragostesc doar de baietii rai sau cum zic americanii “bad boys”.

Si de multe ori ne-am surprins spunand despre diverse prietene ca poate ar fi mai fericite daca si-ar alege un baiat bun. Insa femeile au in ele un instinct ciudat, dorinta lor de a schimba lumea dar mai ales barbatul de langa ele este mare.

Citeste si: SMILEY s-a INDRAGOSTIT de una dintre finalistele show-ului “Romanii au talent” – iata adevarul aici

De ce sa-ti alegi un partener linistit cand poti incerca sa-l “domesticesti” pe cel mai rau din grup.

Iata cateva semne ca te-ai ales cu un baiat nu foarte “cuminte”:

1. Direct la subiect

Un bad boy adevarat nu-si pierde vremea discutand despre stele verzi pe pereti ci trece direct la subiect. Are o agenda de urmarit si incearca sa-ti descopere rapid toate slabiciunile ca mai apoi sa-i cazi in plasa. Daca un tip normal ar incerca sa te cunosca in cateva luni, un baiat rau va incerca sa ajunga la secretele tale cele mai intime in doar cateva ore. Poate parea un lucru indraznet si interesant la inceput dar nu trebuie sa uiti ca tot ce isi doreste este sa ajunga in pat cu tine. Nu-l intereseaza cu adevarat despre trecutul tau, el vrea doar sa-si faca o imagine de asamblu despre tine pentru a sti exact in ce punct te poate duce si mai ales, cat de repede. Daca a reusit sa ajunga acolo, nimeni nu-l va putea detrona, doar ti-a castigat increderea, nu-i asa?

2. Nu greseste niciodata

Daca un tip normal la prima intalnire se balbaie si este nervos sau vorbeste neintrerupt si da din picior precum o domnisoara agitata, un baiat rau nu face aceste lucruri. Iti va inspira multa incredere, se va lasa usor pe spate si te va privi in ochi de fiecare data cand crede ca are ceva interesant de zis. Vrea sa crezi ca te poti baza pe el si ca el stie cel mai bine, poate chiar mai bine decat tine, ceea ce iti doresti. Cu toate acestea, nu te lasa pacalita, pentru ca habar nu are. El stie doar ceea ce isi doreste el si va incerca sa te convinga ca va doriti acelasi lucru de fapt.

3. Este omul misterelor

Baietii rai sunt niste norocosi pentru ca femeile sunt innebunite dupa mistere. Un baiat rau este plin de mistere, doar n-o sa-ti placa de el daca ai sti cum este de fapt, nu-i asa? N-o sa vorbeasca prea mult despre trecutul lui si niciodata despre fostele iubiri. Te va face sa crezi ca este un adevarat gentleman si ca nu vorbeste despre fostele iubiri pentru ca isi respecta fostele iubite cand, de fapt, daca ai sti ce cred celelalte femei despre el, ai fugi imediat.

Citeste si: 5 SEMNE care iti ARATA ca NU ESTE O FATA ”CUMINTE”

4. Hot & Cold

Succesul baietilor rai este ca alterneaza intr-un mod miraculos ideea de hot (fierbinte) si de cold (rece). Daca 5 secunde ti se pare ca l-ai cucerit si este gata sa-si ofere sufletul, in urmatoarele 5 te face sa crezi ca de fapt n-ai niciun viitor cu el si apoi iar te cucereste. De fapt, vrea doar sa te ameteasca de cap si apoi sa-ti spuna el ce trebuie sa “gandesti”.

5. Nu se “leaga” de nimic

N-o sa reusesti niciodata sa-ti faci planuri cu el. Daca-l intrebi ce face saptamana viitoare o sa-ti spuna ca mai bine ar fi sa vorbiti atunci pentru ca in acest moment nu stie. Cand e sa-l suni tot timpul este ocupat si te roaga sa-l lasi pe el sa te sune cand are timp. Si da, o sa te sune, intr-o dimineata la 3 am cand deja ai uitat de el si ai crezut ca ti-ai continuat viata. Niciodata nu-si va face planuri cu tine si cu toate astea iti este greu sa-i stergi numarul din telefon pentru ca te gandesti ca-ntr-o zi o sa-si dea seama ce fata buna esti tu.

sursa articol