5 sfaturi picante pentru un cuplu perfect

In viata intima a oricarui cuplu exista doua etape importante: relatiile intime pe care le au pana sa intre intr-o relatie stabila si sexul de care au parte dupa ce s-au cuplat oficial. Nu ne vom axa pe nicio categorie anume ci vom incerca sa oferim cateva sfaturi importante pentru ca viata de cuplu sa functioneze perfect.

1.Ofera-i ceea ce ii place
Multi barbati sunt destul de vocali in clipa in care vine vorba despre fanteziile lor sexuale. Insistentele lor pot deveni uneori prea enervante. Dar oare iubitul tau chiar vrea cu adevarat sa ii faci pe plac? In momentul in care iti cere un anumit tip de sex sau sa te imbraci precum o asistenta medicala sexi, oare crezi ca merita? Sigur ca merita pentru ca tu esti singura femeie cu care el are voie sa faca sex.

CITESTE SI: 15 Lucruri pe care barbatii le fac in pat, dar femeile NU le SUPORTA

2.Incearca orice pozitie noua
A face lucruri noi impreuna e o chestie atractiva, provocatoare, mai ales ca a trecut ceva timp de cand fiecare dintre voi nu a mai facut nimic nou intre asternuturi. Propune chiar tu o pozitie noua si pune-o in practica. La urma urmei, ce ai de pierdut?

3.Lasa-ti lenjeria intima acasa inainte de a iesi la restaurant
Poate la prima vedere pare ciudat, dar cu siguranta va transforma banala cina in ceva mult mai distractiv. Daca mai esti imbracata cu o fusta mulata si cu o pereche de pantofi cu toc in picioare, cu siguranta i-ai trezit foarte multe fantezii de pus in practica acasa.

4.Nu uita de sexul oral
Fiecare femeie stie ca barbatii pur si simplu adora sexul oral. In mintea lui esti tu. Gandeste-te cum ar fi ca fanteziile lui sa devina realitate in momentele potrivite. Nu mai amana clipele de tandrete oferite de tine si treci la treaba!

CITESTE SI: 7 lucruri GRESITE pe care le faci inainte si dupa SEX

5.Nu te imbraca banal cand intri in pat
Pentru multi barbati, momentul in care ti-ai tras pe tine pantalonii de pijama este exact momentul in care romantismul dispare. Ia in considerare faptul ca uneori ar trebui sa dormi doar in lenjerie, sau macar sa renunti la pantaloni. Este foarte posibil sa ai parte de lucruri minunate. Cu siguranta nu doar el te va considera mult mai sexy in momentul in care te vei baga in pat, dar e foarte probabil ca si libidoul tau sa creasca.

 

Sursa:teotrandafir