AI GRIJA CUM TI-O TRAGI! 5 TIPURI DE SEX CARE AR TREBUI INTERZISE PRIN LEGE

Unele lucruri din dormitor ar trebui sa nu se mai intample niciodata, nimanui. Fie ca este vorba de miscari dureroase, de idei intelese gresit, sau de pozitii nefericite pentru ambii oameni implicati, iata 5 tipuri de sex care ar trebui interzise prin lege.

Sex cu picamerul

Stii genul de barbat care, cand te patrunde, incepe sa iti ciocaneasca bazinul cu miscari prea rapide si prea apasate? Ca un picamer?
Sexul cu acest gen de barbat ar trebui interzis. Nu exista femeie pe lumea asta care sa aprecieze stilul smuls si nici biata vezica nu a gresit cu nimic sa ii oferi asa socuri (a se citi suturi).

Sex cu degetul psihopat

Stii probabil ca unii barbati isi folosesc degetele ca sa te stimuleze si obtin rezultate mai mult decat nesatisfacatoare? stii miscarea aia de parca ar vrea sa te scarpine, sa te zgarie cu unghia, sau sa dea de aur, numai sa te faca sa te simti bine nu? Daca nu stii despre ce vorbim, inseamna ca esti foarte norocoasa.

CITESTE SI: 7 TIPURI DE STIMULARE MANUALA PE CARE BARBATII LE URASC

Sex in picioare

A reusit cineva sa faca asta fara sa aiba dureri in oase pe care nu stia ca le contine?
Sexul in picioare, la perete, sau in cabina de dus arata foarte sexy in filme, dar, cand revii la realitate, descoperi ca el n-a tras destul triceps la sala ca sa tina toate pastele pe care le-ai mancat tu in concediu in Italia si ca spatele tau nu are perisori ca Spiderman ca sa te tina lipita de perete cu picioarele in aer.

Sex in apa

Sexul in apa este un subiect intens dezbatut, prezent in toate listele de pozitii de incercat in vacanta si recomandat in weekenduri plictisitoare din sezonul toamna-iarna.
Dar sexul in apa e un adevarat chin pentru toata lumea implicata: pe tine te doare ca nimic nu aluneca, te ustura daca sunteti in marea sarata, sau in cada cu spumant de nuca de cocos. Nici el nu se simte mai bine, pentru ca toata pielea lui si jumate din preput au ramas undeva pe fundul marii sau al cazii. Apa este doar uda, nu este lubrifiant!

CITESTE SI: FUNNY LA CE SE GANDESC BARBATII DIMINEATA

Sex in 69 cu el deasupra

Ok, poate ca pozitia 69 in general e o idee proasta, pentru ca e incomoda, pentru ca nu toata lumea este ruda cu contorsionista Zlata si pentru ca e greu sa termini cand ti se indeasa ceva pe gat.
Dar pozitia 69 cu el deasupra e un adevarat cosmar, pentru ca iti incordeaza gatul in cele mai dureroase unghiuri, pentru ca nu controlezi deloc adancimea, unghiul de intrare e gresit si pentru ca nu prea poti sa respiri daca sarmanul are burta de bere.

Sursa www.unica.ro