5 trucuri ca sa-l stimulezi pentru a avea un orgasm mai intens

Abstinenta este un afrodiziac extrem de puternic, sustin sexologii. Joaca-te cu el cateva zile ca sa ajunga sa tanjeasca dupa tine. Desi le obtin mult mai usor si de fiecare data, orgasmul iubitului tau poate sa fie mai intens daca stii cateva trucuri. Poate simti ca iubitul tau merita toata atentia ta si ai momente in care iti doresti sa-l rasfeti cu anumite tehnici erotice care-l vor duce in al noualea cer.

Iata ce recomanda sexologii pentru ca iubitul tau sa aiba un orgasm mai intens! Nu este deloc complicat, iar recompensa ta va fi pe masura, deoarece puteti sa faceti schimb de roluri si sa-ti ofere la randul sau o noapte de vis.

CITESTE SI: 10 lucruri pe care nu le stiai despre… erectie!

1. Da-i liber si lasa-l sa se concentreze doar asupra placerii personale

Faptul ca nu este deloc constrans de reguli si nu trebuie sa fie concentrat asupra faptului ca trebuie sa te satisfaca va avea un impact semnificativ asupra intensitatii cu care resimte orgasmul, sustin expertii. Pentru a prelungi actul sexual si a-si satisface partenera, multi barbati se abtin sa ejaculeze atunci cand orgasmul ar fi mai intens.“Sexul devine astfel o lupta in care iubitul tau este concentrat pe orgasmul tau, in loc sa se bucure de momentele pasionale si sa se lase purtat de val”, sustine Barry McCarthy, un psiholog si sexolog celebru, co-autorul cartii “Male Sexual Awareness”, citat de redbookmag.com Permite-i din cand in cand sa se concentreze doar asupra propriei placeri si rasfata-l cu momente care-l vor innebuni de placere!

2. Stimuleaza-i imaginatia si tine-l cateva zile fara sex!

Abstinenta este unul dintre cele mai puternice afrodiziace, sustin sexologii. Astfel, ca tine-ti iubitul departe de tine cateva zile, dar arunca aluzii sexuale si saruta-l pasional, lasandu-l sa inteleaga ca nu va primi ceea ce-si doreste. Astfel, el va ajunge sa tanjeasca dupa tine, iar momentul intim ii va provoca un orgasm mult mai intens.

3. Surprinde-l cu o partida rapida de sex!

Abordeaza-l de cum intra pe usa si nu-i lasa timp de gandire, incitandu-i toate simturile. Starea de excitatie va fi maxima pentru amandoi, iar o partida rapida poate sa-i confere un orgasm mult mai intens.

4. Du-te direct la tinta!

Femeilor le place sa fie sarutate pe intreg corpul, insa barbatii trebuie abordati direct, sustin sexologii. Stimularea penisului este ceea ce-i poate aduce un orgasm intens, alternand sexul oral cu stimularea manuala, precum si includerea unei jucarii sexuale care sa produca vibratii incitante pentru zonele lui erogene. 

CITESTE SI: Pozitii sexuale in functie de marimea penisului

5. Nu-i intrerupe orgasmul, ci savureaza-l impreuna cu el!

Miscarile bruste si orice alte manevre nu sunt deloc binevenite atunci cand iubitul tau ejaculeaza. Porivit sexologilor, nu este bine sa recurgi la nicio tehnica in acel moment, ci sa te bucuri cu iubitul tau de orgasmul intens pe care-l resimte! Renunta la orice idee de a-l stimula in vreun fel in zona genitala, deoarece acest lucru ii poate distrage atentia de la placerea pe care o simte.

 

Sursa:eva