5 TRUCURI care te ajuta sa SPORESTI placerea in timpul sexului oral

Barbatii iubesc sexul oral, atunci cand li se ofera o partida de neuitat. Daca vrei sa-l tii langa tine cat mai mult timp e cazul sa inveti cateva trucuri de neuitat.

Iata ce poti face pentru a spori placerea in timpul sexului oral:

1. Fii cat mai…delicata

In filmele porno vei observa femei care sunt foarte brutale. Asta nu se aplica insa si in viata reala. Agresiunea sexuala nu este tot timpul binevenita si te poate scoate usor din atmosfera senzuala. Trebuie sa-ti pui imaginatia la contributie si sa te misti la inceput cat mai usor, fiind delicata si senzuala. Tachineaza-i capul penisului usor cu limba, saruta-l si-n alte zone si misca-te lasciv, de sus in jos si invers.

Citeste si: Cele mai TARI 3 POZITII SEXUALE pentru barbati lenesi – ATENTIE, imagini explicite!

2. Foloseste limba cu senzualitate

Daca vrei sa aiba parte de o partida de sex oral ca in vise atunci gandeste-te la penis ca la o inghetata pe bat sau o acadea dulce si savuroasa. Exploreaza penisul cu ajutorul limbii incepand de la baza pana la varf. Nu-ti folosi dintii decat daca acest lucru ti se cere explicit.

3. Lasa-l pe el…deasupra

Daca stii cum sa faci sex oral si nu mai esti amatoare atunci stai pe spate si pune-l pe el sa se urce deasupra ta. El va fi cel care se va misca si tot el va fi cel care va controla profunzimea penetrarii. Pozitia aceasta te ajuta sa cuprinzi cat mai mult din penis iar iubitul tau va fi foarte incantat de pozitie.

Citeste si: Cele mai BUNE 3 pozitii sexuale care ascund CELULITA – ATENTIE! Imagini explicite

4. Leaga-l de pat

Vrei sa detii doar tu controlul si sa-l innebunesti cu totul? Atunci leaga-l de pat si eventual leaga-l si la ochi pentru a se concentra doar pe ceea ce faci tu. Lasa-l sa imagineze ce doreste si tu ai treburile tale.

5. Inelul pentru penis

Cumpara un inel metalic pentru penis de la un sex shop iar atunci cand este semi-erect fa-i o bucurie si pune-l la baza penisului. Erectia va tine mai mult si va fi mult mai puternica. Senzatiile vor fi si ele explozive.

Citeste si: Cele mai TARI 3 POZITII SEXUALE pe la spate – barbatii sunt innebuniti dupa ele – ATENTIE! imagini explicite