5 ZODII CARE AR MUTA MUNTII PENTRU TINE

Intr-o relatie, oamenii cauta parteneri care sa fie dispusi sa faca orice pentru ei. Vezi ce zodii intra in aceasta categorie.

 Taur

Nativii aceste zodii sunt de parere ca fiecare om iubeste o singura data in viata. Se indragostesc greu, dar cand o fac, este pentru totdeauna. Sunt persoane calde, capabile de sacrificiu pentru persoana iubita. Au o intuitie extraordinara si nu prea gresesc atunci cand se decid sa isi imparta viata cu cineva. Pentru ca stiu ca au alaturi o persoana care merita respectul si iubirea lor, sunt capabili sa mute muntii din loc pentru fericirea celuilalt.

CITESTE SI: Ce gandesc barbatii, in functie de zodie!

Rac

O alta zodie care ar da totul pentru familie este Racul. Nu se ataseaza usor, dar cand o face, nu isi mai vede viata fara persoana de langa. Spre deosebire de Taur, care face alegeri folosindu-se si de ratiune, Racul este ceva mai impulsiv, iar cand se indragosteste, nu mai vede defectele jumatatii sale. In aceste conditii, poate fi foarte usor manipulat de celalalt si se sacrifica, deseori, fara sa se gandeasca la consecinte. Nativul acestei zodii este capabil sa mute muntii pentru tine, dar cand isi da seama ca nu ai meritat, intra intr-o lunga suferinta si cauta razbunare. Daca te indragostesti de o astfel de persoana, ai mare grija cum te comporti, pentru ca Racul are obiceiul de a lua inapoi ce a dat in timpul relatiei, atunci cand este dezamagit.

Fecioara

Nativul acestei zodii este rational si nu este deloc usor de cucerit. Nu isi pierde cumpatul si nu se lasa dus de val, oricat farmec ar avea jumatatea sa. Totusi, pune mare pret pe oamenii corecti si inteligenti, iar daca gaseste asta la tine, i-ai castigat respectul pentru toata viata. Nu vrea nimic de la tine, te va placea doar pentru aceste calitati. Pentru ca este greu sa impresionezi o Fecioara, atunci cand reusesti, va face orice pentru tine.

Scorpion

O alta zodie greu de impresionat este Scorpionul. Fiind extrem de arogant, are impresia ca le stie pe toate, iar daca iti ofera timpul sau, iti face o favoare si ar trebui sa ii fii vesnic recunoscatoare. Acest nativ nu face des gesturi marete, dar cand le face, poti fi sigura ca l-ai cucerit. Daca ii demonstrezi ca merita iubirea si respectul sau, va face orice pentru tine, fara sa astepte nimic in schimb.

CITESTE SI:  HOROSCOPUL SEXUAL AL LUNII DECEMBRIE! UITE CE AVENTURI EROTICE TE ASTEAPTA DE SARBATORI

Varsator

Varsatorul este una dintre zodiile calde, care iubesc oamenii si nu asteapta nimic in schimb. Pentru acest nativ, iubirea este totul, iar cand are impresia ca a gasit-o, va face orice sa o pastreze. Din pacate, este foarte usor de manipulat, pentru ca are prea multa incredere in oameni si s-ar putea sa dea prea mult, prea devreme. Persoanele nascute in aceasta zodie au si o capacitate foarte mare de a ierta, iar daca i-ai gresit, va trece peste in momentul in care iti vei cere scuze.

 Sursa:unica