5 ZODII care invart barbatii pe DEGETE

Unele femei se pricep de minune sa agate orice barbat, in timp ce altele raman singure toata viata. Iata care sunt cele 5 zodii care reusesc sa invarta barbatii pe degete.

Berbec

Printre punctele tale forte se afla si insistenta, iar asta inseamna, ca din moment ce ai pus ochii pe un barbat, vei face tot ce-ti sta in putinta pentru a fi al tau. Nu-ti bati capul cu tehnici de seductie si nici nu vrei sa pari ceva ce nu esti, motiv pentru care invarti barbatii pe degete dupa bunul plac. Pentru reprezentantii sexului puternic reprezinti o provocare, iar asta ii fac sa roiasca in jurul tau.

CITESTE SI: Cat de rele sunt femeile in functie de zodie? Afla mai multe

Leu

La fel ca un animal in jungla, acest nativ se face remarcat in orice loc merge, iar latura sa aventuroasa il face sa iasa in evidenta. Pentru ca orice barbat adora sa aiba langa el o felina, o partenera aflata in zodia Leu este tot ce isi doreste un reprezentant al sexului puternic, iar cum ea stie asta isi permite sa joace barbatii pe degete dupa bunul plac.

Gemeni

Pentru cea nascuta sub acest semn nu este deloc greu sa faca barbatii sa se invarta in jurul ei. Extrem de sociabila, stilul femeii nascuta sub zodia Gemeni atrage masculii ca un magnet, reusind mai apoi sa-i vrajeasca pe toti cu priviri provocatoare si discutii cat se poate de relaxate si deschise. Pentru ca nu o deranjeaza intrebarile „incomode”, aceasta femeie starneste interesul oricui o intalneste.

Scorpion

Pentru o femeie nascuta in aceasta zodie sexul este un lucru foarte important si experienta cu alti parteneri o ajuta sa jongleze cu barbatii dupa cum are chef. Cu aceasta abilitate reuseste sa suceasca mintile oricarui individ, motiv pentru care nu o vei vedea ca se plange de singuratate. Nimeni nu poate rezista farmecelor sale, asa ca femeia Scorpion isi permite sa jongleze cu barbatii daca vrea asta.

CITESTE SI: Topul fustangiilor: In ce zodie sunt barbatii care insala fara niciun regret

Capricorn

Extrem de calculata, femeia Capricorn isi face un plan extrem de bine pus la punct pentru ca un barbat sa o doreasca, iar rezultatul se vede in sirul lung de masculi ce asteapta o intrevedere cu aceasta. Pe langa minutiozitatea de care da dovada atunci cand se afla in preajma unui barbat, cea nascuta sub semnul Capricornului se foloseste si de limbajul corpului, astfel ca nu-i este greu sa-si faca intentiile intelese de catre cei din jur.

 Sursa: teotrandafir