5 ZODII de BARBATI care SEAMANA cu CHRISTIAN GREY

Controversatul roman “50 Shades of Grey” a starnit o frenezie incredibila in randul publicului feminin, iar persoanajul principal, Christian Grey, a atras si el o multime de critici sau aprecieri, insa oricat ar fi de greu sa recunoastem, doamnelor si domnisoarelor le-au cam stralucit ochisorii in timp ce vizionau filmul si le cam fugea mintea in timp ce citeau cartea.

Asadar, in speranta ca le vom ajuta sa isi gaseasca mai rapid un partener de calibrul personajului controversat, le vom prezenta zodiile care au o predispozitie cat mai mare spre a semana cu acesta.

BARBATUL BERBEC are capacitatea de a se indragosti la prima vedere si nu stie sa spuna NU nici unei oferte din partea doamnelor sau a domnisoarelor. Este un barbat galant la prima vedere si poate fi un partener extraordinar daca reusesti sa il cuceresti. Este atent si foarte grijuliu cu partenera lui.

 Din punct de vedere sexual, imaginatia berbecilor este foarte bogata si au dorinta de a-si domina partenera. Lasa-i aceasta impresie si experientele voastre din dormitor vor fi cu adevarat unice. Daca deschiderea ta catre noutate nu este una centrata pe experienta, ar fi bine sa nu te aventurezi intr-o relatie cu un barbat din zodia berbecului.

CITESTE SI: STIINTA SEXULUI: 13 REACTII FIZICE si CHIMICE FASCINANTE

BARBATUL TAUR este in general un barbat foarte manierat si foarte realist. Nu se indragosteste atat de usor, insa atunci cand o face, o face pentru mult timp sau poate chiar pentru totdeauna. Intr-o relatie amoroasa pune accentul foarte mult pe latura sexuala si pe energia din acest domeniu.

Daca esti o femeie dispusa sa incerce tot ceea ce nu a mai incercat pana acum, daca esti o femeie dispusa sa fie dominata in pat si nu numai, atunci barbatul taur este un partener potrivit pentru tine. Cu siguranta vei avea ce invata din experientele lui si din experienta pe care o veti trai impreuna.

BARBATUL LEU este unul dintre cei mai romantici si mai protectori nativi ai zodiacului. El va avea grija de partenera lui si ii va pune la picioare pana si luna daca aceasta ii va demonstra loialitatea si fidelitatea ei. Se va increde in ceea ce ea ii va spune, dar va fi profund dezamagit si foarte ranit daca va fi inselat.

In ceea ce priveste latura sexuala, aceasta trebuie sa fie intotdeauna dinamica, pasionala si adesea dramatica. Vrea sa detina cobtrolul in pat si o va face chiar daca ii permiti sau nu. Cu cat te impotrivesti mai tare, cu atat ii place mai mult, insa nu va ajunge sa depaseasca limitele pe care i le impui de la bun inceput.

BARBATUL SCORPION este remarcat foarte usor prin prisma privirii sale foarte patrunzatoare si misterioase. Nu vei stii niciodata ce se ascunde cu adevarat in spatele acelei priviri, insa vei vrea intotdeauna sa afli din ce in ce mai multe. Ii place sa cucereasca, dar la fel de mult ii plac aventurile la care nu va renunta aproape niciodata.

Sexualitatea si poftele lui carnale nu pot fi comparate cu ale unui alt nativ. El se hraneste cu experientele lui sexuale, traieste pentru a experimenta cat mai mult si pentru a guta din tot ceea ce ii ofera aceasta latura a vietii. Trebuie sa ai o deschidere foarte mare catre noutate si sa nu ii impui nicio limita atunci cand vine vorba despre relatia voastra sexuala.

CITESTE SI: POSTERIORUL LA CONTROL! Ce fel de FEMEIE este, in VIATA si PAT, in FUNCTIE  de FORMA FUNDULUI

BARBATUL VARSATOR are un suflet foarte tandru si reuseste sa isi impresioneze partenera in fiecare zi cu ceva nou datorita creativitatii lui deosebit de bine dezvoltata. Ii place sa iubeasca, ii place sa fie in centru atentiei si ii place sa fie iubit si sa i se ofere toata atentia de care are nevoie.

In ceea ce priveste viata sexuala a barbatului varsator si dorintele lui, sunt dintre cele mai neobisnuite si dintre cele mai inovatoare. Creativitatea isi spune cuvantul si aici si nu lasa loc de monotonie sau de o rutina deranjanta. Acepta-I toate nebuniile si te va purta pe cele mai inalte culmi ale placerii.

Sursa www.kudika.ro