Ăștia ar face-o oricând și oriunde, non-stop! Cele cinci zodii înnebunite după sex

Multa lume isi asculta sau citeste zi de zi horoscopul. Chiar dinaintea extinderii internetului, lumea isi cauta horoscopul in ziar, la radio sau la TV. Pana si cei ce spun cu voce tare ca nu cred in horoscop se bucura atunci cand semnele sunt bune.

Plus ca atunci cand iti verifici horoscopul, te intereseaza trei lucruri primul rand: sanatate, dragoste si bani (si nu neaparat in aceasta ordine). In ce priveste dragostea, multa lume isi construieste viata amoroasa in functie de horoscop, de potrivirile sentimentale intre zodii. Ei bine, sunt sigur ca toti cei interesati de astrologie stiu care sunt zodiile portrivite si cele nepotrivite pentru ei. Acum vom vorbi despre cele mai bune zodii cu care sa faci sex, cele mai reprezentative zodii din punct de vedere sexual. Toata lumea stie ca cei mai reprezentanti din punct de vedere sexual sunt Scorpionii. Dar oare care sunt celelalte 4 zodii din top? Ia sa vedem mai jos:

 SCORPION 24 OCTOMBRIE – 22 NOIEMBRIE Cei mai buni parteneri de sex sunt cei din zodia Scorpionului. Cei sau cele care ati avut de-a face cu vre-un Scorpion stiti ca nativii acestei zodii au o putere de atractie incredibila. Nici macar nu trebuie sa fie foarte aratosi pentru a-i determina pe ceilalti sa faca exact ce vor ei. Parca ar avea puterea de a te hipnotiza. Daca te intreaba cineva ce vezi la iubitul / iubita ta Scorpion, nu vei putea spune cu exactitate. Pur si simplu misterul care ii inconjoara de obicei cucereste pe oricine. Pe langa puterea de atractie, parca ar avea si abilitatea de a-ti citi mintea. Iti va spune foarte repede exact cum te simti. Pe langa toate astea, nativii din Scorpion sunt de incredere si pe deasupra sunt cei mai optimisti si plini de viata din tot zodiacul. Daca vrei sa duci un Scorpion in dormitor, imbraca-te in negru si fi foarte interesant/a. 
 
CITESTE SI: 4 POZITII CARE II INNEBUNESC PE BARBATI
 
LEU 23 IULIE – 23 AUGUST Urmatorii pe lista sunt cei din zodia Leului, dar aveti grija sa nu afle caci se vor supara ca nu au iesit pe primul loc. Leii sunt tot timpul bine dispusi, inimosi si oameni cu principii. Acestia stiu toti oamenii ce merita cunoscuti si stiu cum sa se distreze. Nu ai cum sa nu te simti atras/a de carisma si caldura pe care o emana acestia. Iar Leul te va pune pe tine in centrul lumii sale, ceea ce te va face sa te simti foarte sexy. De asemenea, de obicei acestia pot sa faca orice ti-ar trece prin minte mai bine ca oricine altcineva.Leul are cel mai frumos zambet dintre toate zodiile, iar pentru multa lume asta este de ajuns pentru a ajunge in pat impreuna. Daca vrei sa atragi un leu, trebuie sa il flatezi, dar in acelasi timp sa si ai mare grija de el. 

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE Pe locul trei, oarecum surprinzator, vin Racii. Acestia de obicei au un simt al umorului foarte dezvoltat, dar sunt si niste persoane extrem de intense. Racul este cea mai romantica zodie din tot horoscopul, un rac isi va aminti cand v-ati cunoscut, cand ati inceput o relatie serioasa, cand ati mers prima data la un film, etc. Problema cu nativul din zodiac Racului este schimbarea de dispoztie, care te va innebuni. Dar daca poti trece peste partile mai putin bune, vei avea alaturi de tine un familist convins si un om de casa. Dar foarte important de stiut este ca Racii au o pofta nebuna de sex, asa ca nu te vei plictisi deloc cu un Rac la acest capitol. 

CAPRICORN 22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE Cei din zodiac Capricornului sunt persoane foarte rezervate din punct de vedere emotinal si sigur nu se vor grabi sa ajunga in dormitor. Pentru acestia dragostea si sexul merg mana in mana. Insa in momentul in care un Capricorn va incepe sa tina la tine, vei descoperi o lume noua din punct de vedere sexual. Daca ai de gand sa experimentezi in dormitor (sau in alte zone) pe partea sexuala, probabil Capricornul nu este zodia pe care ar trebui sa o cauti. Pentru a cuceri un Capricorn, trebuie sa muncesti din greu si sa ai rabdare. Sa iei totul pas cu pas. Si mai ales sa nu le dai totul din prima. 

CITESTE SI: CE SA NU FACI IN TIMPUL SEXULUI! 6 ACTIVITATI AMUZANTE, DAR CU POTENTIAL FATAL 
 
TAUR 20 APRILIE – 20 MAI Alta zodie de pe lista este Taur. Aceasta este eca mai masculina zodie. Nativii acestei zodii au o pofta de sex foarte mare, insa sunt si foarte sensibili. Le place foarte mult sa atinga si sa fie atinsi. In ciuda prezentei lor pe aceasta lista, Taurii sunt considerati oarecum consevatori. Pentru ei, sexul este ca si mancarea, trebuie sa nu te grabesti si sa il savurezi. Te poti astepta ca un nativ din Taur sa te satisfaca din punct de vedere sexual, insa nu ar trebui sa te astepti la nimic iesit din comun. Daca vrei sa cuceresti o persoana din zodia Taurului, trebuie sa mirosi bine tot timpul, sa ai o piele fina la atingere si o respiratie mereu proaspata.
 
Sursa www.lifestyle.bzi.ro