6 criterii care reduc dorinta barbatilor de a insela, dovedite stiintific

Potrivit studiilor, exista cateva lucruri care reduc dorinta barbatilor de a ne insela. Unele dintre ele pot parea prostesti, insa este dovedit ca functioneaza.

Asa ca ramane la latitudinea ta daca vrei sau nu sa te increzi in ele.

1. Aveti aceleasi venituri

Atunci cand un barbat castiga mai multi bani decat tine, perceptia lui despre propria persoana si despre tine se schimba si este inclinat sa te insele. Culmea este ca, daca el castiga mai putin decat tine, atunci probabilitatea sa te insele este si mai mare. Asa ca singura varianta este sa castigati in mod egal, spun cercetatorii.

CITESTE SI: 8 motive pentru care masturbarea este mai buna decat o partida de sex. Scapa de inhibitii!

2. Nici prietenii lui nu insala

Iubitul tau poate fi influentat de cei din jurul lui, in special de prieteni. Daca este inconjurat de barbati care insala, o sa inceapa sa i se para o chestiune cat se poate de normala. Nici macar nu se va simti vinovat pentru ca nu va mai realiza ca face ceva gresit. Daca insa toti ceilalti au relatii solide, atunci sansele sunt de partea ta.

3. Se simt satisfacuti din punct de vedere emotional

Toata lumea crede ca barbatii insala pentru ca nu se simt satisfacuti in pat. Inainte sa incepi sa te gandesti ca nu mai esti suficient de frumoasa si de senzuala, inainte sa iti imaginezi ca are nevoie de o acrobata in pat, avem o veste pentru tine: se pare ca barbatii insala atunci cand nu se mai simt iubiti sau apreciati de partenerele lor.

4. Provine dintr-o familie numeroasa

Copiii care au crescut fara frati sau surori tind sa devina niste adulti egoisti care cred ca totul li se cuvine. Asa ca nu te astepta sa pretuiasca prea mult nici dragostea ta, nici relatia voastra. Daca, in schimb, iubitul tau provine dintr-o familie numeroasa, statiscile spun ca nu ar trebui sa iti faci griji ca o sa te insele vreodata.

5. Este trecut de prima tinerete

Au apus vremurile cand femeile ii picau la picioare. Acum cel mai probabil ii pica parul. Daca observi ca iubitul tau se impaca greu cu primele riduri, cu parul alb sau cu ideea ca imbatraneste, atunci ar trebui mai mult decat oricand sa il faci sa se simta atragator. Altfel, e foarte probabil sa caute confirmarile in alta parte.

CITESTE SI: Sex oral: 4 greseli pe care nu ar trebui sa le faci niciodata daca vrei sa te considere o experta

6. Asculta heavy metal

Asta suna intr-adevar ciudat, dar studiile facute de o universitate britanica au aratat ca barbatii care asculta heavy metal sunt mult mai putin inclinati sa insele fata de cei care nu tolereaza acest gen de muzica. Asa ca data viitoare cand o sa te doara capul de la atata “zgomot”, gandeste-te si la acest aspect.

 Sursa:elle