6 LOCURI DIN CASA IDEALE PENTRU SEX. INCEARCA-LE SI TU!

Deschide-ne usa! Iti oferim un tur al casei care ii da peste nas rutinei. Ignoram dormitorul si schitam o harta sexuala a traseelor provocatoare.

Te provoc sa iti reziliezi abonamentul la sexul in dormitor si sa explorezi sugestiile noastre. Casa ti se va transforma in proverbialul „cuibusor de nebunii“, iar batranul pat nu se va mai potrivi cu noua ta atitudine sexuala avangardista.

1. La balcon, o serenada

Pentru o partida tare pe balcon, fa-o ca Lady Gaga in videoclipul „Paparazzi“: echipeaza-te cu o sampanie buna, cu o pereche ametioare de tocuri… si atentie la echilibru! Balconul este prin natura lui un loc de poveste, unde se pot intampla multe, si nu ma gandesc la Romeo si Julieta cand spun asta, ci la vecinii paparazzi. Da, exista riscul ca momentele-cheie sa nu treca neobservate! 
Truc: pe balcon, tu esti in lumina reflectoarelor, doar am stabilit ca o faci precum o diva: lasa-l sa te penetreze pe la spate si relaxeaza-te admirand panorama din dreptul geamurilor. Doar pericolul de a fi surprinsi ar trebui sa fie suficient pentru a garanta o experienta de patru stele.

CITESTE SI: FANTEZIILE SEXUALE ITI IMBUNATATESC VIATA DE CUPLU. AFLA CUM!

2. Examen de treapta

Se va sustine pe scari – nu oriunde, ci la bloc. Acolo lucrurile devin de-a dreptul interesante, caci trebuie sa profiti de casa… scarii. Se recomanda ultimul etaj, unde vei avea iluzia intimitatii. Si programeaza-ti partida intr-un interval orar cand lumea este in general plecata, cum ar fi in timpul saptamanii, pe la pranz. Cum scarile nu sunt tapitate in catifea, pozitia nu va fi cea mai comoda. 
Truc: asaza-te, lasa-l pe el la verticala, cateva trepte mai jos si pune-ti picioarele pe umerii lui. Ah, daca auzi pasi pe scari, da-i de veste… Uneori lumea se mai intoarce de la serviciu si pe la amiaza. Ups!

3. Curat murdar

Doar masina de spalat iti poate oferi asta. Si pentru ca sustinem practicarea mai multor activitati simultan, chiar insist sa pui rufele la spalat si sa astepti rabdatoare momentul centrifugarii. Masina vibreaza, deci urca-te cu fundul pe ea, incolaceste-ti picioarele in jurul lui si… bon voyage! Daca esti in bucatarie, poti incepe preludiul pe langa frigider. Acolo ai acces la tot felul de ingrediente: un pic de  frisca, un strop de vin… Toate iti vor face si mai picanta experienta „gospodareasca“. 
Truc: intre noi fie vorba, deunazi, cineva mi-a soptit ca masina de spalat vibratoare (aaa, pardon, rufe!) este ideala si pentru o partida de sex solo. Ai retinut sugestia?

4. Hai la masa!

Vizionand scena de sex  dintre Jack Nicholson si Jessica Lange in „Postasul suna intotdeauna de doua ori“, am retinut morala: nimic nu supravietuieste unei partide spontane pe masa din bucatarie! Cutite, tavi, pungile cu faina – toate vor sfarsi pe podea. Deci, inainte de a demara orice, te sfatuiesc sa iti duci la adapost servicul de portelan. 
Truc: permite-i lui, la inceput, sa stea deasupra si sa inceapa preludiul, dar nu il lasa sa te dezbrace inca. Atunci cand lucrurile  devin insuporotabil de   fierbinti, schimba pozitia, urca-te pe el si scapa de haine in cel mai sexy fel cu putinta – suspansul prelungit ii va creste apetitul pentru orice!

CITESTE SI: CELE MAI STUPIDE LOCURI IN CARE SA FACI SEX

5. Occupied, do not enter!

Caci se face sex pe chiuveta din baie. Se recomanda celor care au in dotare o chiuveta solida, care se sprijina pe un picior sau un dulapior, ca sa fiti siguri ca dupa nu veti chema instalatorul. Nu de alta, dar va si el curios sa afle ce s-a intamplat… Urcata cu fundul pe marginea chiuvetei, cu el intre picioarele tale, vei avea ceva din intimitatea pe care ti-o da pozitia misionarului, dar la verticala. 
Truc: inaltimea chiuvetei este perfecta pentru aceasta figura, nici prea jos, nici prea sus. Tu ai un sigur lucru de facut: departeaza-ti picioarele foarte mult, ca sa profiti de o stimulare clitoridiana cat mai intensa. Suna periculos de alunecos, nu?

6. Iubitule, ia un loc…

Pe toaleta. Conform principiului din imobiliare care spune ca locatia face toti banii, mi-am propus sa incheiem turul casei intr-un mod care sigur ii va pune capac iubitului tau. Gandeste-te: acest „teritoriu virgin“ de-abia asteapta sa fie cucerit de o femeie indrazneata! 
Truc: pentru a-i da cezarului ce-i al cezarului, ingenuncheaza in fata lui si ofera-i cel mai tare sex oral. Partida inedita iti va propulsa reputia direct in liga celor „fara inhibtii.“ Hai liberarea!

 Sursa unica