6 lucruri la care trebuie sa fii atenta inainte sa faci sex

Lucruri la care trebuie sa fii atenta inainte sa faci sex. Potrivit unui studiu realizat de Institutul Kinsey, trebuie sa fim extrem de atenti la anumite detalii inainte de a ajunge cu cineva in dormitor. Sexologul Mayra Perez le explica femeilor la ce trebuie sa fie atente.

1. DISPONIBILITATEA PARTENERULUI

Este incantat de ideea de a face sex in seara asta? Inainte sa faci dragoste cu persoana iubita, tine cont de cat de obosit este sau cat de mare e dorinta acestuia. Asa cum si tu ai momentel tale, si barbatii pot trece prin situatii nefavorabile din punct de vedere sexual.

CITESTE SI: 5 pozitii cu miscari lente, extrem de excitante pentru amandoi

2. DACA ARE PREZERVATIV LA EL

Practica sexul sigur, protejeaza-te. Folosirea prezervativului reduce posibilitatea cooptarii unei infectii sau o sarcina nedorita. Intreaba-l daca are prezervative la el inainte sa va apucati de ‘treaba’.

3. SENTIMENTELE TALE

Un alt aspect la care trebuie sa fii atenta este daca iti doresti cu adevarat sa faci sex si ce fel de relatie iti imaginezi ca vei avea in continuare cu barbatul de langa tine. Daca nu te deranjeaza ca totul sa se rezume la cateva clipe minunate petrecute in doi, nu iti face capul calendar si bucura-te de momentele fierbinti impreuna.

4. DORINTELE SALE

Cand vorbim despre sex, facem referire la o actiune in doi. Asa cum el trebuie sa fie constient de ce iti place in pat, si tu trebuie sa fii extrem de atenta la dorintele sale.

5. IGIENA

Daca observi ceva in neregula la partenerul tau, oricat de mare ar fi dorinta ta, spune-i. Cele mai multe infectii pot aparea din cauza igienei precare. Atunci cand vorbim despre igiena, facem referire si la igiena ta. De pilda, epilatul este esential atunci cand intretii raporturi sexuale.

CITESTE SI: Pozitia erotica a saptamanii. Totul despre Lacatul

6. INTENTIILE BARBATULUI

Daca vrei ca sexul sa se finalizeze cu ceva mai mult, eventual o relatie, afla mai intai daca si partenerul tau are aceeasi viziune. Nu este confortabil pentru nicio femeie ca dupa o noapte de amor sa nu mai fie bagata in seama a doua zi. Asigura-te ca nu e genul aventurierului care te va ignora dupa ce ati terminat partida de amor.

 Sursa:teotrandafir