6 lucruri pe care orice BARBAT DEZBRACAT vrea sa le AUDA

Barbatii sunt, cateodata, mai sensibili decat femeile. Ego-ul lor trebuie tratat cu grija si periat, daca vrem sa avem in brate un barbat fericit si increzator in puterile proprii si in dragostea ta. Vezi care sunt cele 6 lucruri pe care orice barbat dezbracat vrea sa le auda.

1. Te vreau!

Chiar daca o astfel de declaratie vine, de obicei, inainte de un moment intim, nu inseamna ca barbatii nu vor sa auda ceea ce este deja evident.
Spune-i ca il vrei ca sa ii trezesti pasiunea si ca sa il convingi ca poate incepe sa te dezbrace.

2. Pieptul/ Abdomenul/Spatele tau arata fantastic!
Barbatii nu merg la sala doar ca sa fie in forma si sanatosi. Barbatul de langa tine are nevoie regulat sa-i amintesti ca il consideri sexy.

CITESTE SI: TOP 10 TIPURI DE SEX PE CARE TREBUIE SA LE INCERCI

3. Spune-mi ce iti place
Asta arata ca esti dezinhibata si ca vrei sa experimentezi lucruri noi. in plus, niciun barbat nu va ezita sa iti urmeze fanteziile, oricat de ciudate, dupa ce i-ai facut deja pe plac data trecuta.

4. Wow, ce penis grozav!
Un compliment exagerat si absurd are ceva care il face sa para cu atat mai credibil. Nu conteaza care este dotarea iubitului tau, atata timp cat tu te arati impresionata de ce are in pantaloni. Daca iti vine sa razi la o astfel de remarca, incearca ceva despre „prestatia” lui in pat, sau despre corpul lui.

5. Am eu prezervativ
Barbatii sunt fie uituci, fie manipulatori in aceasta privinta. Arata-i ca esti o femeie responsabila si atenta cu sanatatea ta sexuala. in plus, un pic de independenta si siguranta nu strica. Lasa-l sa stie ca stii ce vrei si nu te bazezi numai pe el pentru sanatatea ta.

CITESTE SI: IN VAGIN CRESC DINTI! 7 LUCRURI SOCANTE pe care oamenii le credeau despre VAGIN

6. Oh, da! Oh, da!
Barbatii sunt fapturi destul de simple si nu au mereu nevoie de complimente. Sau poate ca ii intereseaza mai tare sa stie cumva ca fac bine ce fac. Ce poate fi mai convingator decat cateva gemete de placere sincera?

Sursa www.unica.ro