6 lucruri pe care toti barbatii ar trebui sa le stie despre sex

Da, exista cateva aspecte pe care se pare ca nu toti barbatii par sa le cunoasca! Iata cele 6 lucruri pe care orice barbat trebuie sa le stie despre sex!

1. Comunicarea si respectul. Desi pare banal, aceste doua aspecte sunt extrem de importante pentru o femeie. Multi barbati sunt prea preocupati de rutina zilnica pentru a le acorda importanta cuvenita. Este esential sa vorbiti despre ceea ce va place, ceea ce respingeti si cum ati dori sa decurga lucrurile. In plus, ar fi extraordinar daca barbatul ar stimula comunicarea chiar in timpul actului sexual. Acest lucru poate infierbanta atmosfera si poate transforma totul intr-o experienta minunata.

CITESTE SI:  Ce dezvaluie pozitia sexuala preferata a iubitului tau despre personalitatea sa

2.Intreab-o ce ii place si invata sa o asculti. Cu siguranta orice barbat isi doreste sa ii faca pe plac partenerei. Din pacate, multi masculi uita cat de importante sunt intrebarile simple. Fa-o sa iti spuna exact ceea ce vrea de la tine si care sunt cele mai ascunse vise ale sale. Doar asa inhibitia nu isi va mai avea locul in relatia voastra.

3.Ignora tendinta spre pornografie. Oricat de bine s-ar simti in pat, nu multe sunt femeile care adora o partida de sex precum cele din filmele pentru adulti. Majoritatea femeilor nu reactioneaza asa cum isi imagineaza barbatii, mai ales atunci cand la mijloc exista sentimente puternice si respect. Fiecare barbat ar trebui sa stie acest lucru si sa ignore tendinta de a devia.

4.Preludiul este foarte important. Da stim, multi barbati prefera sa sara peste preludiu, insa pentru femei aceasta parte este una extrem de importanta. O vei fae sa se simta apreciata si iubita cu adevarat, asa ca ai face bine sa te imprietenesti cu mangaierile romantice.

5.Concentrare. Studiile arata ca multi barbati isi pierd concentrarea daca lucrurile nu decurg asa cum au visat. Acesta este una dintre cele mai mari greseli si poate duce chiar la probleme in relatie. Este de preferat sa intervina comunicarea in acest caz. Dedica-te total si da totul pentru femeia din patul tau!

CITESTE SI: Orgasmul este ESENTIAL pentru sanatatea femeii. Afla de ce!

6.Delicatetea. Delicatetea este un subiect controversat atunci cand vine vorba de sex. Cei mai multi dintre barbati uita de acest mic detaliu, insa pentru femei devine un aspect foarte important.

 Sursa:huff.ro