6 MITURI despre posesorii de Ferrari, explicate intr-un VIDEO + GALERIE FOTO

Ferrari F40

Compania FERRARI a creat un cult al exclusivitatii atat de puternic incat au aparut numeroase mituri despre ce trebuie sa faci pentru a cumpara un varf de gama al “CALUTULUI CABRAT” sau despre posesorii acestor automobile. Un pasionat auto a creat un video despre aceste mituri in care explica o parte din ele, cum altfel decat la volanul unui… Ferrari!

1. TREBUIE SA DETII PATRU SAU CINCI FERRARI PENTRU A FI LUAT IN CONSIDERATIE PENTRU ULTIMUL MODEL AL CONSTRUCTORULUI ITALIAN. Presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo a spus ca, pentru a fi eligibil pentru un LaFerrari, trebuie sa detii MACAR CINCI FERRARI-uri in garaj, dintre care CEL MULT doua sa fie modele recente. Asta inseamna ca celelalte trei trebuie sa fie de colectie – fie un GTO, sau un F40. Sau un F 12 TRS. Ferrari nu vrea sa-ti faci firma de taxi cu F12 Berlinetta, ci vrea sa vada ca dai multi bani pentru exemplare de colectie.

2. EXISTA O BAZA DE DATE FERRARI PENTRU CLIENTI. Mergi intr-un showroom Ferrari – altul decat cel in care ti-ai cumparat masina – si esti primit ca in familie. Probabil ca exista o baza de date la sediul Ferrari, insa nu este disponibila dealerilor. INTRI INR-UN SHOWROOM NOU, ESTI CLIENT NOU.

3. „DACA IMI CUMPAR MAI MULTE MASICI CU V12, IMI CRESC SANSELE PENTRU UN LaFERRARI.” Daca numitorul comun al masinilor tale Ferrari este un V12, atunci cu siguranta lumea te va uri/invidia/aprecia si mai mult. Te va ajuta acest lucru sa iti cumperi un LaFERRARI? NU!

4. DACA AJUTI ECHIPELE MOTORSPORT ALE FERRARI, VEI AVEA ACCES MAI USOR LA UN VARF DE GAMA. Iti vor multumi pentru gest, dar cu siguranta nu vei primi niciun favor pentru a ajunge in posesia unui LaFERRARI.

5. POSESIA UNUI FERRARI TE VA AJUTA LA AGATAT. Desigur, cu un Ferrari vei atrage un anumit numar de gold diggers, dar iti va atrage un numar si mai mare de BAIETEI DE 12 ANI fascinate de masina ta.

6. TOTI PROPRIETARII DE FERRARI SUNT OAMENI NESUFERITI. Tu cum ai reactiona daca ai fi tot timpul asaltat de turme de baieti de 12 ani care ar striga la tine sa turezi motorul? Odata cu achizitia unui Ferrari, vine si responsabilitatea asumata ca persoana publica. Esti un fel de vedeta. Dar de cele mai multe ori posesorii de Ferrari sunt OAMENI PASIONATI DE MASINA CARE DOAR SE BUCURA DE NOILE LOR BIJUTERII PE PATRU ROTI.

 

Ferrari 250 GTO BerlinettaFerrari F40Ferrari F50Ferrari F12 TRSLaFerrari

sursa articol: promotor.ro